Skip to main content

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie, emisiune la Digi 24

 
Divertis-SRC
Divertis-SRC

Divertis-SRC

Publicitate

Contractul dintre RCS şi Serviciul Român de Comedie a fost deja semnat, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Noua emisiune se va numi SuperJurnal şi îi va incude pe majoritatea membrilor echipei: Toni Grecu, Jojo, Cătălin Neamţu, Claudiu Maier, Dragoş Muşat, Ducu Hâncu.

Ultimul post cu care Serviciul Român de Comedie a avut contract a fost Antena 1. În luna noiembrie, postul Intact a difuzat ultima ediţie a emisiunii, înainte de finalul sezonului.

În momentul ruperii contractului cu Antena 1, Toni Grecu declara pentru Paginademedia.ro:

“Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor staţiei. Este motivul pe care ni l-au spus.
Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părţilor.”

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atraşi şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara anului trecut, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon şi jumătate.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Conny Conny
    Risul de pe banda este de tot risul si foarte enervant.
  • Bogdan V Bogdan V
    Au ajuns de tot rasu, se muta de la o televiziune la alta
  • Bogdan Bogdan
    O emisiune foarte slaba inca de la inceput, parca Divertis mai avea ceva haz, dar acum sunt absolut penibili
  • LArs LArs
    "Ceva in genul" ar fi excelent, dar tare mi-e ca nu va fi in genul, ci doar wannna be. Si nu au pe nimeni care sa fie atat de complet, placut, funny si pertinent in acelasi timp cum sunt Colbert sau mai ales, Jon S :)
  • bahmu bahmu
    Cred ca Digi incearca prin aceasta miscare pe care o vor promova f mult in perioada urmatoare sa atraga o anumita categorie de public...

    Ptr Mile: Daca nu ai auzit de must-carry inseamna ca esti pe linga.
    Sa inteleg ca la tine la țară mai toți sunteți abonați la DolceTelekom și la Focus?
  • pringles pringles
    Exact! Ceva in genul Colbert Report sau The Daily Show...sper sa functioneze (deja vad ca existe hateri inainte sa apara ceva despre concept si executie)
  • Ionut Ionut
    stai linistit mai bastian, sunt pseudo - echidistanti; cand trebuie, apasa pedala intr-o anumita directie, la fel ca si celelalte posturi (percepute ca echidistante) in frunte cu Pro Tv. Dar pentru calitatea imaginii - jos palaria!
  • dani dani
    Cand eram mai tanar ii urmaream cu placere pe cei de la Divertis. Ioan G. Pascu era cel mai bun. Pe atunci aveau haz, inspiratie, poate si pentru ca erau, si ei, mai tineri. Acum Grecu &CO sunt rasuflati rau de tot, lipsiti de orice urma de umor si adesea, penibili. Mereu cu aceleasi poante de 3 lei 50. Iar stimabila din poza sigur va aparea intr-un rol in care va vorbi cu accent moldovenesc si va crede ca e tare comica. O penibila. Digi ar fi facut mai bine daca ar fi cumparat drepturilede difuzare ale unor "momente vesele" , cum le zicea pe vremuri, cu mari si adevarati actori de comedie romani. Si daca tot am amintit de Divertis, mai stie cineva ce face I.G.Pascu?
  • anca anca
    Cred ca e o achiizitie buna pentru Digi. Un post de stiri poate avea cu succes un show de divertisment politic, iar Toni Grecu stie sa faca asa ceva. Abia astept sa vad! Succes!
  • Ted Ted
    Bravo Toni! Mult succes!
  • bastian bastian
    pt. fraieri , cica se ocupa ei de digi , hai hars la infect 3 tv si retard tv, digi24 hd, e cel mai un post de stiri di romania, calitate a imaginii hd, nu jajfuri ca pe celalalte posturi, nu are isterie ,melodraca si profesionisti si echilibrati, deh nu poti cere la manelsisti si semi-analfabetii de pe retard tv si infect 3 tv sa aprecieze echidistanta, pt. fraieri in 10 februarie a aparut noua lista de must carry pe 2015, digi 24 hd a urcat de pe locul 13 pe locul 10 in functie de audiente pe lista must carry, cu mentiunea ca pe kakaokom nu este prezent digi 24 hd
  • abdu rehab abdu rehab
    andrei-constantin,

    asta este ceea ce vreau si eu sa spun si am spus. Digi 24 crede ca va face Audienta crezand ca vor aduce pe deja Batranii de la Divertis (acum cunoscut drept, "Serviciul Roman de Comedie"). pana la urma, se putea Intampla asa ceva, si uite ca se Intampla. Digi 24 isi pierde din Calitate si Audienta cu astfel de Chestii. si dupa ce SRC pleaca si de la Digi, cred ca Digi 24 nu va mai fii la fel. va deveni o Televiziune de Tabloid, Precum Romania TV, Kanal D, sau chiar OTV-ul (ca oricum toate Televiziunile Incearca sa Copieze OTV-ul). si vom vedea la Digi 24 cum se va Incerca sa o gaseasca pe Elodia, sa il Invite pe Becali sau Vadim, sau cine stie ce Conspiratii sa se Vorbeasca (gen Pavel Corut sau Lorin Fortuna). Digi o ia Incet spre Drumul altelor Televiziuni, iar SRC la Digi este doar Inceputul.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce audienta vor face la digi 24 ...0,5 % rtg mai mult nu cred si oricum pe nimeni nu ii mai interesa ce faceau ei .
  • abdu rehab abdu rehab
    Sketch-uri de Comedie Ieftina si Expirata la Digi? in halul asta Digi 24 isi va Pierde Audienta, care e tot asa si mica. Nimeni nu va mai lua Digi 24 in serios dupa acest moment, si Calitatea Postului Digi 24 va scadea Drastic din cauza asta. imi pot si Imagina cum Digi 24 va face si Emisiuni de Tabloid, ca sa se bata la audienta cu Capatos si Maruta, sau probabil sa faca o "Revista Presei" de Noapte, si astfel sa Copieze Emisiunile lui Badea si Banciu. (probabil cu Dragos Patraru si asa zisa "Starea Natiei", care a Aparut prima data pe Romania TV, si acum este pe TVR 1). Indiferent ce se va Intampla, Digi 24 va Pierde si Audienta si Calitatea sa. eu Orisicum ma voi muta de la RCS la UPC, ca sa nu fiu obligat sa vad pe Toni Grecu la un asa zis "Post de Stiri".
  • cata cata
    la asta chiar nu ma asteptam !

Trimite un comentariu

sus