Skip to main content

Ferma Vedetelor va începe în 9 martie, la Pro TV

 
Ferma Vedetelor - concurenti
Ferma Vedetelor - concurenti

Ferma Vedetelor - concurenti

Publicitate

Emisiunea Ferma vedetelor va începe din 9 martie, la PRO TV, anunţă postul de televiziune. Show-ul îi va trimite „la ţară” pe Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolate la o fermă dezafectată, în condiţiile de trai de acum 100 de ani: fără electricitate, fară apă caldă, fără gaze. Ei vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, gazda emisiunii, şi a unui fermier cu experienţă - Nea Raţă.

La sfârşitul celor 3 luni ferma trebuie să fie funcţională şi productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului şi luptă zilnic pentru titlul de Marele Fermier şi marele premiu de 50.000 de euro.

Iulia Vântur şi Nea Raţă le vor da concurenţilor sarcini, sfaturi şi le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Însă, pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuţi cu care îşi pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână.

Concurenţii vor trebui să se organizeze, să se gospodărească şi să înveţe să locuiască împreună. Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenţi care va fi responsabil cu organizarea celorlalţi şi îndeplinirea sarcinilor date de Nea Raţă şi de Iulia Vântur.

Marţea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie şi un bărbat, dintre concurenţi, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toţi cei 12 şi să aibă grijă de casă toată săptămâna.

Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intra la duel.

Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi duelişti vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-şi aduna toate forţele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul.

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse şi le vor stimula atât îndemânarea, forţa fizică, cât şi inteligenţa. Cel care pierde va trebuie să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    ma uimesc oamenii astia care vad in viitor. uita-te dupa lucruri mai importante, daca tot ai darul asta.
  • Florin Florin
    e posibil sa posteze o stire cu audientele ultimei saptamani. eu asa ma asteptam. se pare ca nu le place sa posteze audiente zilnic.
  • Andreea Andreea
    E alta prodcutie foarte proasta de la Pro TV cu vedete fantoma, dar carora le e dor sa apara la TV. Ce se intampla cu cei de la Pro?
  • Allex Allex
    am auzit ca cica se filmeaza la Savarsin.
  • mad79 mad79
    stai linistit,nu m-am referit la tine!
  • B0B B0B
    Titlul corect al emisiunii ar fi:
    "Ce fac unii ca sa nu munceasca."
  • alex alex
    Si nu ma refer la tine cand am facut afirmatia de mai sus , ma refer in in general
  • alex alex
    Daca ai facut aluzie la comentariul meu ( se filmeaza la Buftea ) asta a fost o ironie , in continuare cred ca trebuie sa fii retardat sa crezi ca emisiunea din Africa se filmeaza in Romania
  • arnold arnold
    pagina de media = trustul infect ????, dupa ce ati postat pompos ca emisiunea sunt celebru scoate-ma de aici tot scade dramatic in audiente, acum ati tacut malc ,cand are audiente stabile in jur de 2.500.000 milioane de spectatori in min. de varf 2.800.000 de spectatori si un share pe comercial de 35 %...ati ajuns slujbasii lui voiculescu ???
  • Florin Florin
    Oana Radu si Dima Trofim sunt cei care au o activitate de succes momentan, chiar daca tu poate nu ii cunosti. Numele sunt oricum mult sub cele din Sunt celebru, dar este si o diferenta intre 3 saptamani si 3 luni.
  • sile sile
    singurele "vedete" pe care le stiu sunt Tudorel Filimon si Dan Helciug, restul... noname.
  • mad79 mad79
    Toata controversa aceea legata de 'se filmeaza la Buftea,Sunt vedeta...',pentru cine nu si-a dat seama a fost o gaselnita de PR,ca sa se starneasca controversa,este sau nu este filmata la Buftea,iar publicul sa se uite gramada!
    Ps.Desi n-am crezut m-a prins emisiunea si imi place sa ma uit la concurenti supravietuind in Africa!
    Mi-ar placea sa vad o editie de Survivor,facuta in Apuseni sau in Ceahlau!
  • Florin Florin
    @Mile care zice ^se vor prostii^ - :)) : lasa-te mai. bucura-te de emisiunile care iti plac pe posturile unde se cresc persoane ca tine.
  • Florin Florin
    uite un comentariu rautacios, dar care arata niste inteligenta. Fane, mile si Liviu nu stiu decat sa jigneasca, aratandu-si nivelul. Mile nici macar nu stie sa scrie, dar nu mai raspunde la aspecte din astea la articole mai vechi. :)) Telecomanda sta la dispozitia tuturor. Nici eu nu sunt sigur ca ma voi uita, desi vad zilnic Sunt celebru.
  • alex alex
    Iar se "filmeaza la Buftea "

Trimite un comentariu

sus