Skip to main content

GRAMMY 2015: Gala premiilor a înregistrat cel mai mic nivel de audienţă din ultimii şase ani

 
Grammy
Grammy

FOTO:  Bucurestifm.ro
FOTO: Bucurestifm.ro

Publicitate

Gala de decernare a premiilor Grammy 2015, organizată duminică seară la Los Angeles, unde cântăreţul britanic Sam Smith a fost recompensat cu patru trofee, a înregistrat cel mai mic nivel de audienţă din 2009 până în prezent, fiind urmărită de 25,3 milioane de telespectatori, a anunţat postul CBS, scrie Mediafax, care citează Reuters.

Deşi a inclus numeroase mesaje sobre, care au promovat lupta pentru drepturi civile şi împotriva violenţei domestice, Grammy 2015 a reprezentat totuşi cea mai urmărită gală televizată din acest an, depăşind cu aproximativ 6 milioane de telespectatori audienţa obţinută de gala de decernare a Globurilor de Aur, informează Reuters.

Însă audienţa din acest an a scăzut cu peste 3 milioane de telespectatori faţă de anul 2014, când un tribut adus trupei The Beatles şi o ceremonie de căsătorii în grup au atras 28,5 milioane de telespectatori nord-americani în faţa televizoarelor, generând astfel o audienţă care a ocupat locul al doilea în topul celor mai vizionate gale Grammy din istoria acestui eveniment de după anul 1993.

Specialiştii nu se aşteaptă însă ca gala Grammy să depăşească audienţa pe care o va avea gala premiilor Oscar de pe 22 februarie. Anul trecut, această gală a fost urmărită de 43 de milioane de telespectatori în Statele Unite.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Da ai dreptate, dar parca acum cativa ani erau vocile mult mai frumoase si melodiile sunau altfel
  • emi emi
    @Bogdan
    exista o gramada: Adele, Rihanna, Shakira, Rita Ora Taylor Swift, Beyonce Lorde etc.
    Adevarat ca exista si o categorie care sunt mai mult performeri: Britney Spears, Gaga etc
  • Bogdan Bogdan
    Industria muzicii pare ca se "computerizeaza" mai mult pe zi ce trece, totul a ajuns sa fie prelucrat pe calculator si parca nu mai exista voci cu adevarat "naturale"

Trimite un comentariu

sus