Skip to main content

L-a dat în judecată, iar acum trebuie să plătească. Oana Stancu trebuie să-i achite lui Robert Turcescu cheltuielile de judecată

 
Robert Turcescu
Robert Turcescu

Robert Turcescu

Publicitate

Realizatoarea emisiunii „Exces de putere” Oana Stancu a pierdut un proces cu Robert Turcescu, pe care chiar ea îl chemase în judecată. Mai mult, Tribunalul Bucureşti a decis că Oana Stancu trebuie să-i plătească lui Robert Turcescu cheltuieli de judecată de 4.300 de lei.  Decizia nu esre însă definitivă, putând fi atacată în 30 de zile de la comunicare.

Soluţia instanţei, pe scurt: 

„Respinge actiunea, ca neintemeiata. obliga reclamanta la plata sumei de 4340 lei cheltuieli de judecata catre parat. cu apel in 30 zile de la comunicare, care se depune la TMB. pronuntata in sedinta publica azi 13.02.2015.”

Oana Stancu a decis să-l acţioneze pe Turcescu în judecată după ce acesta a scris pe blog că jurnalista Antenei 3 a făcut la comandă o serie de emisiuni despre Nelu Iordache, acestea făcând parte dintr-un şantaj la adresa omului de afaceri.

„Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia”, a scris atunci Turcescu.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că îl dă în judecată pe Robert Turcescu, pentru „atacul mizerabil” lansat la adresa sa şi a familiei sale, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

„Îl acţionez în judecată pe Robert Turcescu pentru afirmaţiile de pe blogul acestuia. Nu e vorba numai de faptul că niciun cuvânt nu e adevărat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea şi a familiei mele. Îl dau în judecată convinsă fiind că instanţa îl va obliga să retragă afirmaţiile făcute, să ceară scuze publice şi să plătească daune morale”, a declarat Oana Stancu, la Antena 3.

„Este absolut de nepermis. Nu este niciun cuvânt adevărat. Nu e vorba decât de o invenţie mârşavă. Vom merge în instanţă şi vreau să-l văd cum se va apăra pentru invenţiile scrise la adresa mea”, a spus la momentul respectiv Oana Stancu, la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigel gigel
    foarte bine! toanta asta a umplut ecranu' de aiureli pentru prosti.

Trimite un comentariu

sus