Skip to main content

Look TV şi Look Plus, în pachetul de bază al RCS. Meciurile din Liga I vor fi şi la Look şi la Digi Sport. RCS devine producătorul meciurilor

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS&RDSPosturile Look TV şi Look Plus vor intra, din această lună, în grila de bază a RCS&RDS, potrivit unui comunicat al ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”. Totodată, RCS&RDS va fi din această lună producătorul meciurilor din Liga I, iar partidele vor fi preluate atât pe canalele DigiSport cât şi pe Look TV şi Look Plus.

Publicitate

Reamintim că RCS&RDS a bătut palma cu ISB, societatea care deţine drepturile pentru Liga I, pentru a difuza şi în reţeaua sa partidele de fotbal (detalii, AICI). În timp ce la RCS posturile DigiSport şi Look TV sunt în pachetul de bază, fără costuri suplimentare, la UPC şi Telekom, Look TV, variantele SD şi HD, şi Look Plus HD sunt incluse într-un pachet separat, disponibil contracost, ce costă aproximativ 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Nu inteleg ce ai tu cu targu mures . Daca vor juca in Europa ai tu vreo problema ? Am vazut ce au facut echipe gen petrolul sau panduri. Terminati odata cu prostiile astea . Unde scrie ca doar steaua si dynamo au voie in Europa ? Pana acuma urlati toti ca rds nu transmite liga 1 iar acuma ca transmite nu este bine de ce transmite. Sincer nu va pot intelege . trebuie sa intelegi ca totul in ziua de azi este o afacere iar o firma private nu fa face in asa fel incat sa piarda . asta doar statul roman o face.
  • geo geo
    Sa vedem cit mai tine pacaleala.
    Abonatul vechi care vrea Liga 1 este obligat sa plateasca 10 lei pe luna.
    Abonatii noi cica au gratis Liga1. Oare abonatii vechi nu sunt luati de prosti?
  • geo geo
    Nu promovez pe nimeni, stai linistit
    Nici tu nu ma convingi de ai alege UPCul...ptr pachetul Discovery care redifuzeaza in draci documentare vechi.
  • banaran de pusta banaran de pusta
    asteptam revenirea lui look tv si Sabin Gherman...sa speram ca emisiunea lui Romania de la A la Z sa nu fie bruiata...cum se intimpla inainte sa iasa di grila Digi...mai ales ca Sabin e pro Transilvania desprinsa de Bucuresti...
    apropos baietii de la UPC nu sar ca inca RDS nu a introdus cele 2 canale "exclusive doar la UPC" ? si moca ??
  • Ginel Ginel
    A scazut enorm de mult rds-ul in ultimii ani. Nu stiu ce se intampla, poate si-au schimbat managementul, dar cu ultimele decizii mai mult indeparteaza clientii vechi decat sa atraga altii noi
  • goagal goagal
    Ca sa vad liga 1 la RDS e moca si la UPC e 10 lei ? Super afacere. S-a terminat cu sloganul trambitat de ciumpalacii de la UPC, "5 ANI DE LIGA 1 IN EXCLUSIVITATE LA UPC CU LOOK TV SI LOOK PLUS'' !
  • MariusZ. MariusZ.
    Tg.Mures s-ar putea sa nu aiba dreptul din cauza ca e posibil sa fie considerata echipa cu mai putin de trei ani. La fel si Craiolguta. Deci ne-ar reprezenta Botosaniul, Chiajna, Viitorul... :))
  • Descopery Ceanăl Descopery Ceanăl
    Eu cand am facut abonament nu aveam miuţa 1, ci TVE, MTV, Extreme, Motors, Viva, Discovery Civilisation etc.
  • Vasile Mandroc Vasile Mandroc
    Prietene daca vrei sa promovezi rds-ul pe mine m-ai pierde. Nu ma convingi deloc cu ceea ce ai scris.
    Daca as fi sa aleg, clar as merge pe tronsonul upc. Chiar daca au cativa lei in plus, merita
  • geo geo
    UPCul la ce i-a depasit oare, la tarife...Ca au cam aceleasi programe in grila, Digi nu are Discovery - insa are propriile canale de stiinta + alte canale. Cel mai ieftin pachet TV la UPC fara Liga 1 de 51 programe + 10 HD costa 27 lei + 5 decodorul HD...la Digi cel mai ieftin pachet cablu, cu Liga, 1 cu peste 100 de programe + 20 HD si primul decodor / smar card este 29 lei...
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Doua emisiuni sunt faine la Look : emisiunea lui Sabin Gherman si unica emisiune de psihologie din Romania, cu Superba Doamna Raluca Anton !
  • aaaa aaaa
    Cand am facut abonamentul la RCS&RDS aveam Liga 1 - cand au scos meciurile, nu mi-au scazut abonamentul, deci nu ar fi culmea acum sa puna pret pe aceste meciuri!! Sa mai zic si de alte competitii care au disparut? Sau cum s-a intamplat cu unele canale de seriale si filme? Nu am primit nicio compensare pt ele.
    Pana la urma daca am luat un pachet, el trebuia sa ramana; iar cand s-au scos canale, competitii, etc sa se modifice pretul astfel incat sa simtim si noi ca e corect ce se intampla.
  • Catalin Catalin
    Ce v-as pune sa platiti vizionarea meciurilor. De v-as vedea ca in Spania sau Franta ca va cumparati cartele sa decodati semnalul si sa va vedeti meciul.
  • john john
    Din ce informatii au aparut s au inteles pentru 12
    http://www.sport.ro/liga-1/ultima-ora-veste-uriasa-pentru-cluburile-din-liga-i-digi-aproape-sa-preia-drepturile-tv-pentru-campionatul.html
    http://bihorstiri.ro/totul-pentru-microbisti-teszari-s-inteles-cu-paskany-digi-sport-va-transmite-meciurile-ligii-1/
  • Tin Tin Tin Tin
    ce "nambar oan" omule? Ce programe mai au? :))))
    Le da fum Upc-ul cel putin...i-a depasit demult.
    Si nu se mai dau 10 lei la Upc pentru Liga 1 daca esti abonat nou, e gratuit...asa ca nici aici nu mai au niciun avantaj digiotii :)))

Trimite un comentariu

sus