Skip to main content

Look TV şi Look Plus, în pachetul de bază al RCS. Meciurile din Liga I vor fi şi la Look şi la Digi Sport. RCS devine producătorul meciurilor

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS&RDSPosturile Look TV şi Look Plus vor intra, din această lună, în grila de bază a RCS&RDS, potrivit unui comunicat al ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”. Totodată, RCS&RDS va fi din această lună producătorul meciurilor din Liga I, iar partidele vor fi preluate atât pe canalele DigiSport cât şi pe Look TV şi Look Plus.

Publicitate

Reamintim că RCS&RDS a bătut palma cu ISB, societatea care deţine drepturile pentru Liga I, pentru a difuza şi în reţeaua sa partidele de fotbal (detalii, AICI). În timp ce la RCS posturile DigiSport şi Look TV sunt în pachetul de bază, fără costuri suplimentare, la UPC şi Telekom, Look TV, variantele SD şi HD, şi Look Plus HD sunt incluse într-un pachet separat, disponibil contracost, ce costă aproximativ 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • basti basti
    pt. fraieri si invidiosi, rcs rds a fost si va fi number one in romania cu o cota de piata de 60 % pe cablu tv plus dth satelit , nu se incurca cu pitici de la kakaokom 20% upccr 20% , fotbal pe gratis , la kakaokom si upccr platesti 10 ron in plus,digi best in town...
  • basti basti
    digi nu a platit 24 milioane de euro , a platiti doar in mintea infecta a lui tolontas si a celor din trustul infect 1234 tv si gsp, digi a cumparat un chilipir si le da cu flit la kakaokom si upccr , super rcs rds
  • geo geo
    Pina acum zbierau unii ca Digi nu da Liga 1 iar acum cind o produce si o difuzeaza...le e cu kaka...pai toate serviciile se vor scumpi in urmatorii ani, si gazele, si electricitatea...Aide sa vedem de unde vor avea unii bani sa plateasca bani ptr drepturile exclusive ptr LC si ELeague...si mai vorbim...mai ales ca au cheltuieli neacoperite cu Formula 1, cu Liga 1...ptr ca lumea nu s-a inghesuit sa devina abonati la ei.
  • Champions League Champions League
    Cat de redus mintal trebuie sa fii ... sa accepti 24 mil. pe un campionat expirat , si sa nu ai exclusivitate ??? Smecherii de la Cluj via Malta dau 27,5 si tu ca fraieru dupa lungi tatonari dai 24 si le mai produci borsul acru ... si mai faci loc in meniu si la starvurile cu audienta ZERO , look -si + ... Sa vezi tu scumpiri mai din toamna pe capul abonatilor RCS&RDS pentru a sustine gaura falimetara din fotbalul romanesc !!! Rusine DIGI by RCS&RDS !!!
  • geo geo
    Mile a devenit si postacul celor de la Llok Tv carora le descopera calitati putin existente. Parca il vad, peste ceva vreme, ca ne va spune ca posturile Look sunt mai bune ca Antenele.
  • adi adi
    Adica ,,desteptii,,astia de la Digi au platit 24 de milioane pentru a avea liga I? Cand a costat 27 milioane toata? Sa dai 24 din 27 fara sa ai exclusivitate? Ori esti nepriceput ori esti incompetent ori dus cu capu!
  • gaby gaby
    Akta funcționează in sens invers fata de piață. Au băgat bani în achiziția unor rețele mici, insa acum nu mai au bani de conținut.
  • miclos miclos
    Oare prostii,idiotii acestia de la akta nu ne baga sa putem vedea si noi Look Tv sa vedem mizeria asta din liga 1,pentru ca posturile importante de sport ni le-au scos (Eurosport1 si Eurosport2).Ar trebui ca si abonatii de la akta sa faca scandal sa bage posturile inapoi sau ar trebui ca DNA-ul sa umble un pic pe la firmele de cablu sa se intereseze cati bani se incaseaza.
  • abdu rehab abdu rehab
    eu nu am vizionat Look TV vreodata, si nici nu prea cred ca il voi viziona vreodata, dar singurul lucru care mai tine Look TV in viata este doar sportul, adica doar meciurile de fotbal, si de faptul ca RCS-RDS a introdus Look TV in pachetul de baza va fi doar un scurt moment, adica atata Timp cat Look va avea sport la dispozitie, ca sigur Emisiuni nu au la dispozitie. deci dupa ce se termina Meciurile acestui sezon din Liga I, sa dus si Look de la RCS.
  • radu radu
    Prefer NBA, decat falimentara CFR.,vad ca DNA a luat la puricat si pe primarul lovit cu oul in cap de ta-su;asa da "capitala europeana"
  • adi adi
    Ce teata si-au luat astia de la Digi! cum le-a luat Paszkany banii a bagt CFR in insolventa. Si Petrolul si-a cerut insolventa! Ce campionat e asta sa dai milioane de euro? Va juca probabil in Cupa UEFA Tg. Mures sau Botosani! Cine se mai uita? Si au pierdut si Liga Campionilor!! Cineva in management la Digi e dus cu capul sau nepriceput!
  • ionel ionel
    La ce sa se arunce de la inceput sa dea o caruta de bani cand au mai asteptat putin si cand conditiile financiare au fost ok ptr companie au intrat si ei la retransmisie ...
  • cata cata
    Asa-s Romani , niciodata nu sunt multumiti , UCL si UEL se vad la PRO TV , care e la RDS , ce nu le convine ? Oricum , foarte inteligenta miscarea RDS , nu mai dau 18 milioane pe UCL si UEL , si tot le au in grila de programe
  • Blizerian Blizerian
    Ma voua vi se pare normal ca dupa 7 luni in care toti au strigt in toate partile ca sa bage rds-ul liga 1 acum sa fim bucurosi ca au reusit acest lucru?
    Daca erau ca lumea, faceau la upc si transmiteau de la inceput.
    Personal nu-l vad ca pe un castig faptul ca au trebuit postate zeci de mii de comentarii prin toata presa mai bine de o jumatate de an , ca digi sa ia atitudine. Mi se pare in continuare o mare mizerie
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am adaugat. Multumesc!

Trimite un comentariu

sus