Skip to main content

Membri ai CA-SRTv cer lui Tănase şi Parlamentului să verifice procesul de evaluare a managerilor TVR

 
TVR
TVR

Foto: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto
Foto: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto

Publicitate

Cinci membri ai CA al SRTv, între care Claudiu Brînzan şi Cătălin Blebea, solicită lui Stelian Tănase, şeful TVR, şi Comisiilor de Cultură din Parlament să verifice afirmaţiile unui alt membru CA, Adrian Bucur, care a spus că a fost ameninţat şi că evaluarea managerilor din TVR este în fază critică, scrie Mediafax.

Cătălin Blebea, Claudiu Brînzan, Raico Cornea, Adrian Bădescu şi Florin Condurăţeanu, membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), au reacţionat, astăzi, într-un comunicat remis Mediafax. 

Comunicatul vine după ce un alt membru al CA al TVR, Adrian Bucur, a declarat vineri, într-o scrisoare deschisă, că evaluarea managerilor din Televiziunea Română, organizată în această perioadă, a intrat într-o fază critică, iar asupra sa, în calitatea de membru în comisii de evaluare a directorilor televiziunii publice, s-au făcut presiuni.

Potrivit celor cinci membri ai Consiliului de Administraţie al SRTV, "procesul de evaluare a angajaţilor SRTv se desfăşoară în totală transparenţă, atât salariaţii, cât şi evaluatorii având posibilitatea să semnaleze eventualele disfuncţionalităţi".

"Afirmaţiile publice ale dlui Bucur, de care ne desolidarizăm în totalitate, nu fac decât să creeze o stare tensionată în interiorul SRTV într-un moment dificil pentru postul public de televiziune. În acest sens, solicităm preşedintelui-director general, Stelian Tănase, precum şi Comisiilor de Cultură din Parlament să verifice afirmaţiile dlui Bucur şi să ia măsurile care se impun", spun, în comunicatul remis Mediafax, Cătălin Blebea, Claudiu Brînzan, Raico Cornea, Adrian Bădescu şi Florin Condurăţeanu.

CONTEXT. Pe de altă parte, vineri, Adrian Bucur, la rândul său membru al CA al TVR, le-a transmis colegilor săi din Societatea Română de Televiziune o scrisoare deschisă, în care spunea că li se adresează "în calitate de membru al CA din SRTv şi de evaluator al performanţelor managerilor televiziunii publice, într-un moment în care TVR trece printr-o criză profundă, din punct de vedere al situaţiei financiare, dar şi al audienţelor înregistrate, iar soluţiile pe care le avem pentru a ne îndeplini misiunea publică sunt tot mai puţine".

De asemenea, Adrian Bucur a susţinut că asupra sa au fost făcute presiuni, în scopul revenirii asupra notelor pe care acesta le-a dat în urma evaluării unor manageri din TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    TVR-ul este la pamant ceea ce este o rusine pentru noi ca televiziunea nationala sa fie intr-un asemenea impas
  • Bravo Adriane Bravo Adriane
    Ce a facut Bucur nu a fost decat sa arate adevarata mizerie din spatele usilor si a transparentei de ochii lumii. Management foarte slab in ultimii doi ani, oameni de slaba factura profesionala si umana. Din cauza acestor lucruri TVR-ul este astazi sub pamant.
  • Loredana Groazescu Loredana Groazescu
    bucur ...aproape de final. cad mastile. cade impostura
  • Horea Horea
    Adrian Bucur evaluator?

    In asa hal a ajuns TVR-ul?

Trimite un comentariu

sus