Skip to main content

(P) KidSpots.ro – catalogul complet al locaţiilor, activităţilor şi evenimentelor dedicate copiilor

 
KidSpots
KidSpots

KidSpots

Publicitate

(P) Parintii care intampina dificultati in a gasi locatii si activitati diverse pentru cei mici au acum la dispozitie KidSpots.ro, platforma online unde poti gasi informatii complete si variate, de mare interes atunci cand ai copii.

Avantajul Kidspots este acela ca aduna toate informatiile intr-un singur loc, incluzand in catalog, pe cat posibil, toate locatiile dedicate celor mici, nu doar cele care opteaza pentru conturi premium, si acoperind o gama larga de servicii dedicate copiilor (educatie, sport, sanatate, cumparaturi).

Kidspots pune la dispozitia utilizatorilor sai, gratuit, un catalog ce include majoritatea locatiilor dedicate copiilor (grupate pe categorii de interes: gradinite, scoli, cluburi, ateliere, locuri de joaca si de petreceri, magazine, clinici medicale, farmacii s.a.m..d.) pentru principalele orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara), permitand identificarea locatiilor de interes de proximitate si din intreg orasul (sectorul).

In curand catalogul va putea fi accesat de pe dispozitivele mobile nu doar prin intermediul site-ului, ci si prin aplicatiile dedicate ce permit mai usor identificarea si localizarea punctelor de interes.

Nu a fost omisa nici componenta sociala, intrucat catalogul KidSpots include nu doar informatiile utile despre locatii, evenimente si activitati, dar si opiniile si voturile celorlalti utilizatori, fiecare din acestia putand la randul lor sa impartaseasca opinia personala sau sa recomande un loc de interes pentru alti parinti.

In pagina de stiri sunt prezentate articole privind cresterea, educarea si dezvoltarea copiilor. Informatiile sunt mereu actuale si de interes, abordand teme precum: psihologia scolara, parenting, retete, evenimente, timp liber si multe altele.

Periodic, Kidspots lanseaza o tema de dezbatere, proiectul in curs se refera la “Temele scolare” si se bucura de un real succes in randul cititorilor, unul dintre cele mai accesate si mai interesante articole abordand subiectul motivarii copilului pentru a-si face temele (pentru a citi articolul click aici).

Locatiile, afacerile, dar si asociatiile dedicate pot alege promovarea prin intermediul KidSpots.ro, adresandu-se astfel unui target format din parinti cu venituri medii si peste medie, care sunt preocupati de cresterea si educarea copiilor.

Se poate opta pentru unul din conturile premium propuse de Kidspots (pornind de la bugete accesibile, la care se adauga discountul de 50% valabil pana la finalul lui martie) care combina micro-targetarea cu native advertising, dar se pot solicita oferte personalizate in functie de necesitati, parteneriate sau proiecte punctuale.

Pentru oricare dintre acestea, sau pentru includerea unei locatii standard, echipa KidSpots sta la dispozitia celor interesati si poate fi contactata la [email protected] sau prin formularul de contact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus