Skip to main content

Rareş Bogdan: Elena Udrea a cumpărat bannere şi articole notate cu "P" pe Realitatea.net

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

Publicitate

Rareş Bogdan, director editorial al postului Realitatea TV, a declarat în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului că Elena Udrea a avut un contract cu site-ul realitatea.net.

Rareş Bogdan, alături de Lavinia Şandru şi Amedeo Ene, a venit în faţa CNA pentru a discuta cererea de autorizarea a studioului Realitatea Plus, post deţinut de Geopol Internaţional, în care acţionari sunt Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Realitatea Plus a început să emită de la data de 16 ianuarie. În timpul discuţiilor pe acest subiect, Radu Călin Cristea, membru CNA, a fost cel are a început să-l întrebe pe Rareş Bogdan despre ce se întâmplă la Realitatea Media.

Ce a cumpărat Elena Udrea?

"Publicitate. A cumpărat de la bannere, sus sau jos, după articole, până la articole notate cu P", a apus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a precizat că este vorba de un singur contract, făcut cu Realitatea.net.

Discuţia de astăzi de la CNA:

Radu Călin Cristea: Doamna Elena Udrea, invitată la Gândul Live, în 22 octombrie 2014, spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, singurul nominalizat era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei.

Întrebarea mea este dacă a existat un asemenea contract, dacă aveţi ştiinţă de el, a fost semnat şi dacă da, cum s-a exprimat concret în emisiunile dumneavoastră?

Rareş Bogdan - E legat de Realitatea.net, care aparţine Realităţii Media. (...) E un singur contract.

Radu Călin Cristea - Şi acolo ce putea să facă doamna Udrea, la Realitatea.net?

Rareş Bogdan - Publicitate. A cumpărat de la bannere, sus sau jos, după articole, până la articole notate cu P.

Radu Călin Cristea: În emisiunea de ieri a Andrei Miron a fost acea intervenţie a lui Cătălin Tolontan, care a afirmat că în 2009 trei televiziuni, între care şi Realitatea TV au vândut ştiri Monicăi Ridzi, pe bani publici.

Rareş Bogdan - Eu trebuie să vă spun că în 2009 nu eram la Realitatea TV. Am să-l sun pe Cătălin Tolontan să-l întreb dacă a făcut referire pentru că, culmea, în 2009 cel mai bun prieten al lui Cătălin Tolontan, omul cu care îşi face concediile de 10 ani este Sorin Enache. El era director. Ar fi trebuit să-l întrebe acum o săptămâna când au fost la schi dacă este aşa. Îl întreb şi eu pe Cătălin, dar nu public, îl întreb pe telefon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Deci va platea prin realitatea.net ca sa o laudati la Realitatea Tv.Altfel ce laude gretoase ii facea Lavinia Sandru nu cred ca erau asa din convingere iar prezenta ei la fiecare 2 zile pe Realitatea,in campanie, nu cred ca e coincidenta de intamplare. :D
  • silvia silvia
    Pai cine sa-i spuna? Ca n-are decat trei prieteni: Rares, Bogdan si Rares Bogdan. Restul, slugi sau interese.
  • Real A Real A
    Realizatorul acesta e mitoman. Tine de domeniul patologicului ceea ce spune/face. Specialistii au identificat patru forme de mitomanie, la el sunt identificate doua: mitomania vanitoasa si cea perversa. Din pacate, mitomanul nu-si da seama de problemele de care sufera, prietenii sai ar trebui sa-l ajute sa le constientizeze si sa le trateze. In orice caz, nu ar trebui lasat sa vorbeasca la televiziune, oricare ar fi aceasta.
  • Bogdan Bogdan
    Chiar sunt curios ce are de spus Tolontan, dar nu cred ca acest lucru v-a fi facut public

Trimite un comentariu

sus