Skip to main content

GRILĂ. Serialul Trandafirul Negru, de pe Pro TV, se mută pe Acasă TV. Pro TV va difuza reluările

 
Trandafirul negru
Trandafirul negru

Trandafirul negruSerialul turcesc Trandafirul Negru, difuzat de Pro TV, îşi continuă acţiunea pe Acasă TV, dar va fi difuzat în continuare şi pe Pro, însă în reluare şi la altă oră decât până acum.

Publicitate

De luni până vineri, începând de astăzi, serialul turcesc Trandafirul negru va fi pe Acasă TV de la ora 18.00. În ziua următoare, reluarea episodului va fi difuzată şi pe Acasă TV (dimineaţa, de la 9.00), dar şi pe Pro TV, de la ora 12.00.

Este al doilea serial turcesc care şi-a început difuzările pe Pro TV, după care a trecut pe Acasă. La începutul acestui an, Pro TV a difuzat primele episoade din serialul Puterea destinului, producţie care ulterior a trecut pe Acasă TV, unde a ridicat puternic audienţa postului.

Acasă TV anunţă mai multe modificări de grilă:

Screen Shot 2015-02-16 at 4.20.24 PM

  • În fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 18:00, televiziunea dedicată publicului feminin va difuza câte două episoade din telenovela Regina inimilor (Reina de corazones).
  • Serialul sud-american Îngeri păzitori (Corazon valiente) îşi modifică ora de difuzare, acesta putând fi vizionat în fiecare zi de luni până duminică, începând cu ora 20:00.
  • Tot de luni până duminică, de la ora 22:00, telespectatorii Acasă pot viziona producţia Globo, Dragoste de viaţă (Amor a vida).
  • Serialul turcesc Puterea destinului, care într-un timp foarte scurt a reuşit să aducă în faţa televizoarelor, în medie, 1.6 milioane de telespectatori în fiecare zi, va continua la Acasă TV. Începând de astăzi, episoadele Puterea destinului se vor transmite în continuare de luni până vineri, în intervalul orar 19:00 – 20:00.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Serialele turcesti se promoveaza din ce in ce mai mult la noi..

Trimite un comentariu

sus