Skip to main content

Simona Halep debutează astăzi, pe Digi Sport 2, în Turneul de la Dubai

 
Simona Halep
Simona Halep

Foto: Digi Sport
Foto: Digi Sport

Publicitate

În Dubai, Simona Halep este, pentru prima oară, principala favorită a unui turneu de categoria Premier 5 sau mai mare.

Digi Sport 2, televiziune a grupului RCS&RDS, va transmite astăzi, în exclusivitate, de la ora 19.00, Turneul de tenis de la Dubai.

"Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici", a afirmat Simona Halep, numărul patru mondial, pentru site-ul WTA.

DESPRE PARTIDA DE ASTĂZI. Simona Halep o va întâlni în runda a doua, la Dubai, pe Daniela Hantuchova (Slovacia), o jucătoare aflată în mare formă, după ce a câştigat duminică titlul la Pattaya City (Thailanda), iar apoi a învins-o pe germanca Mona Barthel, ier, în primul tur la Dubai, cu 7-6(5), 3-6, 6-3, după mai bine de două ore şi jumătate de joc.

Simona Halep speră într-o evoluţie foarte bună în Dubai:

"După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favoărită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte", a mai spus Simona Halep.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Eu sunt sigur ca daca se v-a concentra indeajuns nu ar trebui sa aiba vreo problema
  • Bogdan Bogdan
    Ii tinem pumnii si speram sa mai aduca inca un trofeu pentru Romania

Trimite un comentariu

sus