Skip to main content

Spectacolul Premiilor Grammy 2015 ajunge şi la TVR 1. Postul public îl difuzează sâmbătă

 
Premiile Grammy, TVR 1
Premiile Grammy, TVR 1

Foto: TVR 1
Foto: TVR 1

Publicitate

Spectacolul Premiilor Grammy 2015 ajunge sâmbătă şi la TVR 1, începând cu ora 21.35. Sam Smith a câştigat 4 premii GRAMMY, iar Beck şi-a adjudecat albumul anului.

La două săptămâni de la desfăşurarea show-ului anual Grammy (pe 8 februarie 2015), TVR 1 transmite înregistrarea acestui spectacol de decernare a premiilor pentru industria muzicală.

Sâmbătă, 21 februarie, pe parcursul a 130 de minute, vor încânta telespectatorii cu prezenţa şi muzica lor: Tony Bennett şi Lady Gaga, Hozier şi Annie Lennox, Jessie J şi Tom Jones, Adam Levine de la Maroon 5 şi Gwen Stefani. Alături de ei, mai sunt prezenţi în spectacolul Grammy Awards 2015 şi AC/DC, Eric Church, John Legend, Ariana Grande, Miranda Lambert, Madonna, Ed Sheeran, Sam Smith, Usher şi Pharrell Williams, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Precizăm că, în România, show-ul de la Premiile Grammy a fost difuzat şi în ediţia specială "Fashion Police", difuzată de postul E!, pe 11 februarie, de la ora 22.00.

Marele câştigător al celei de a 57-a ediţii a premiilor Grammy este britanicul de numai 22 de ani Sam Smith, care a plecat acasă cu nu mai puţin de patru trofee! Dacă Beck a câştigat premiul pentru cel mai bun album al anului, covorul roşu a fost dominat de apariţiile surprinzătoare ale artistelor.

Spectacolul Premiilor Grammy este urmărit în mai mult de 190 de ţări din întreaga lume. Cea de-a 57-a ediţie a Premiilor Grammy – găzduită de câştigătorul de două ori al acestui festival, LL COOL J

Spectacolul, difuzat de reţeaua de televiziune CBS, a obţinut 17,7% rating şi o cotă de piaţă de 28%, fiind urmărint de 25,3 milioane de telespectatori.

Dintre cele mai importante momente din cadrul GRAMMY Awards 2014 reamintim:

  • Show-ul provocator, de început, al cuplul numărul 1, Beyonce şi JayZ, pe melodia Drunk In Love;
  • duo-ul rap Macklemore & Ryan Lewis, cu interpretarea hit-ului Same Love, la care au participat invitaţii speciali Madonna, Queen Latifah, Trombone Shorty, precum şi 33 de cupluri care au fost „unite” întru celebrarea dragostei;
  • reunirea membrilor The Beatles Paul McCartney şi Ringo Starr, cei doi unindu-şi forţele pentru noul hit al lui Sir Paul - Queenie Eye;
  • mixul neaşteptat de rap al artistului Kendrik Lamar cu muzica grupului de rock alternativ, Imagine Dragon.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus