Skip to main content

SpotON. Delia şi Răzvan Fodor, în noile spoturi OLX

 
delia_olx
delia_olx

delia_olx

Publicitate

Olx trece la vedete. După ce s-a promovat cu persoane obişnuite, din această săptămână Delia şi Răzvan Fodor sunt imaginea site-ul de anunţuri. Farmacia inimii Catena a revenit la TV cu un spot tot cu vedete, Alexandru Arşinel şi Adrian Enache, iar Rafaello a început campania pentru ziua Mamei.

Paginademedia.ro prezintă noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON estea realizată cu sprijinul agenţiei de monitorizare mediaTRUST.

Răzvan Fodor şi Delia, primul vedetă Pro TV, a doua, a Antenei 1, sunt imaginea site-ului de anunţuri de mică publicitate, Olx. Cei doi fac inventarul lucrurilor pe care le au prin casă, însă nu au avut ocazia să le folosească. „Să fim serioşi, cu toţii avem lucruri pe care nu le mai folosim. Ce sens are să le ţin degeaba?”, spun cele două vedete ale spoturilor Olx.

În continuare, spoturile obţinute cu susţinerea mediaTRUST:

OLX - Răzvan Fodor

Olx - Delia

Catena

Panzani

Doncafe

Rafaello

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Cei de la OLX au cunoscut o ascensiune in Online incredibil de mare. Au avut o publicitate destul de agresiva, au cumparat Mercador-ul, dar au stiut sa isi foloseasca toate parghiile pentru a se ridica.

Trimite un comentariu

sus