Skip to main content

AUDIENŢE. Sunt celebru, scoate-mă de aici, cifre mai mici decât la primele difuzări. Show-ul, la bătaie cu Te pui cu blondele şi Trădarea

 
Sunt celebru Casnica
Sunt celebru Casnica

Sunt celebru Casnica

Publicitate

Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV a avut, la a treia ediţie, cifre mai mici decât în primele două difuzări. Showul de pe Pro TV a avut aseară drept concurenţi emisiunea Te pui cu blondele (pe Antena 1) şi serialul turcesc Trădarea (pe Kanal D)

Paginademedia.ro prezintă audienţele celei de-a treia ediţii a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, a treia ediţie a emisiunii, cea în care au apărut şi Gabi Jugaru şi Alina Plugaru, a fost urmărită de 2,12 milioane de telespectatori (faţă de 2,5 milioane la debut şi 2,3 milioane la a doua ediţie).

Concurenţii emisiunii au fost, aseară, Trădarea (Kanal D) locul doi cu 1,6 milioane şi Te pui cu blondele (Antena 1), locul trei în clasament.

URBAN. La oraşe, emisiunea prezentată din Africa de Sud de Mihai Bobonete şi de Cabral a avut 1,14 milioane de telespectatori (faţă de 1,4 milioane la prima ediţie şi 1,3 la a doua).

Locul doi a fost al Kanal D, iar pe poziţia a treia a fost Te pui cu blondele, cu Dan Negru, de pe Antena 1.

COMERCIAL. Pro TV a avut pe publicul comercial o medie de 760.000 de telespectatori pe minut (930.000 la prima ediţie şi 846.000 la a doua).

Antena 1 a fost pe targetul 18-49 de ani pe poziţia a doua, cu 302.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 18 februarie, pe intervalul Sunt celebru, scoate-mă de aici, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 2.121.000 11.5 19.6
2 Kanal D 1.633.000 8.9 15.1
3 Antena 1 1.098.000 6 10.2
4 Antena 3 589.000 3.2 5.5
5 Acasa TV 404.000 2.2 3.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 18 februarie, pe intervalul Sunt celebru, scoate-mă de aici, la nivel URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.145.000 11.3 19.9
2 Kanal D 874.000 8.7 15.2
3 Antena 1 618.000 6.1 10.8
4 Antena 3 377.000 3.7 6.6
5 Acasa TV 232.000 2.3 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 18 februarie, pe intervalul Sunt celebru, scoate-mă de aici, pe publicul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 759.000 15 29.8
2 Antena 1 302.000 6 11.9
3 Kanal D 297.000 5.9 11.6
4 Acasa TV 109.000 2.2 4.3
5 Antena 3 91.000 1.8 3.6

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    O emisiune foarte slab regizata si cu prezentatori slabi, Bobonete parca avea haz inainte, dar in emisiunea asta nu ii iese nimic
  • name name
    ai dreptate.nu-mi pot imagina ca exista indivizi care urmaresc asa ceva
  • Florin Florin
    comenteaza draga, dar daca nu stii ce comentezi nu te astepta ca lumea sa taca. eu unul deja ma abtin sa mai raspund la aberatii de campina in a patra zi. din punct de vedere al calitatii show-ului, chiar eu am spus in prima zi ca mai este de lucrat prin unele locuri, asa ca impartaseste-ne opinia despre show. dar nu te da analist sau analista media spunandu-mi ce rau o duce show-ul asta ca audienta ca am toate argumentele ca sa arat ca tu nu ai niciun argument. cu alte cuvinte, poate te crezi destept desteapta, dar azi inca iti pot demonstra contrariul. pana acum, la raspuns la argumentele mele nu am primit decat atacuri ca al tau, comparatii cu diverse persoane, acuzatii ca sunt platit. ce ma bucur este ca argumentele au ramas acolo pentru oamenii sanatosi la cap sau nelimitati. :))
  • Marius Marius
    Si daca ar fi filmat in Delta, ce-ar conta? Serpii, gandacii sunt reali. Si multi dintre noi s-ar comporta ca Bobonete si Cabral cand au vietatile alea pe ei. Curajosi oamenii azi la proba cu oua, n-am ce zice. Daca tinea doar 45 de min emisiunea (ca Survivor) era perfecta.
  • hanscastorp hanscastorp
    Showul pare filmat into the beautiful landscapes of Campina.
  • Laura Laura
    Eu zic sa nu mai comentam...sa ii lasam pe Florin si pe Expert sa laude mult si bine Pro Tvul, pe Mile sa vada partea plina a infringerilor Antenelor...de parca ei sunt cei mai informati si mai destepti analisti media.
  • Florin Florin
    hai sa facem o comparatie. Varianta UK din acest sezon a avut episodul 1- 9,45, 2 - 8,70, 3 - 7,82, 4 - 7,75, 5 - 7,50 si asta se intampla la al 14 sezon, când pentru episodul 1 nu exista asa un mare public curios care nu stie cu ce se mananca si daca vrea sa vada emisiunea. In Australia, unde este primul sezon 1 - 1,1, 2 - 1,1, 3- 0,7, 4 - 0,6, 5 - 0,5. Audienta a scazul aproape la jumatate la al treilea episod. Compara asta cu editia romaneasca si o sa vezi ca Protv momentan nu are de ce sa se ingrijoreze. Audientele sunt peste cat scotea filmele, peste Masterchef ( editia din 6 octombrie care pana atunci fusese cea mai urmarita conform paginademedia), asa ca momentan sunt bine. Asta nu inseamna ca lucrurile nu se pot schimba in urmatoarele 18 zile. Este o sarcina dificila sa pastrezi interesul in modul asta, asa ca s-ar putea sa nu existe sezonul 2. Pana atunci, sa nu plangem de mila liderului când nu este cazul. Astept comentarii si raspunsuri pertinente cu argumente daca ai. Daca aduci vorba de ce ai visat aseara mai bine abtine-te.
  • Thea cu th Thea cu th
    Cate-un pic, pic, pic, asimptotic spre audienta zero!!
    Totusi sa stai 2 ore in fata televizorului fara sa vezi absolut nimic interesant ma face sa-mi pun mari semne de intrebare in privinta unor telespectatori...
  • Marius Marius
    Pe mine ma intereseaza cifrele. Mai ales vazand ca se mentine atat de bine. 0.4 mil pe national dupa 2 difuzari este chiar excelent tinand cont ca toti credeau ca o sa fie o scadere dramatica din cauza curiozitatii pentru prima editie. ProTV a dovedit ca a decis bine. Si tot face audienta peste un film normal (nu exceptii cu Jason Statham sau Singur acasa).
  • Iulian Iulian
    Nu inteleg de ce se mandresc unii ca Antena a ajuns pe locul 3/2.. Conteaza ca este in top 10! Sunt multe televiziuni la noi care n-ajung niciodata in top 10.
  • fabi fabi
    Luni si marti m-am uitat de curiozitate insa aseara am spus pas si nici nu cred ca ma voi mai uita. Nu-mi plac inserturile live si nu-mi plac ''celebrii''. Si 21 de zile emisiunea zi de zi, e prea mult. Ajungea maximum de luni pana vineri.
  • Expertul, Expertul,
    @maria, Esti neinformata, sa nu spun proasta! Emisiunea este cumparata de la ITV Studios si trebuie produsa asa cum scrie la carte. Cabral si Bobonete sunt live, iar cele mai importante momente din ultimele 24 ore sunt inregistrari. Momente din live-ul de azi dintre orele 14 si 16, de pe voyo.ro vor fi prezentate in emisiunea de azi. Aseara Oana Tache a anuntat in live cati fani au pe facebook. In fiecare seara La sfarsitul stirilor Andreia Esca Intra In direct cu Bobonete si cabral. Emisiunea se filmeaza langa parcul national Kruger? Despre ce facatura vorbesti?
  • Andrei Andrei
    Ar fii indicat sa fie 4 probe in fiecare zi fiindca discutiile dintre concurenti sunt cam lungi si scad audienta
  • dragos dragos
    mile.2005, mi-e mila de tine, baiatule! Daca nu stii, absolut toate emisiunile sunt regizate, inclusiv "Te pui cu blondele". Asta nu inseamna ca toti concurentii adusi in platou sunt bata sau ca blondele alea-s toate proaste. Stiu ca esti postac antenist asa ca ma opresc aici. Pro-ul a venit cu un show care usor usor o sa se fasaie. E cam primul care nu ma atrage deloc. Astept si celelalte 2 premiere, dar si Romanii au talent. Nu stiu de ce au ales un reality show in detrimentul filmelor, dar nu cred ca e o decizie buna. Important e sa-si dea seama de asta si sa schimbe ceva pe viitor.
  • maria maria
    Lasand la o parte clasamente, audiente, cote de piata si alte date tehnice - nu cred ca va mai ramane mult timp in top acest program care mie mi se pare a fi o mare tampenie... Dupa curiozitatea initiala, am constatat ca nu ma mai tenteaza sa pierd 2 ore din putinul timp petrecut in familie urmarind niste indivizi platiti de PRO sa se dea in spectacol, sa accepte umilinte, sa presteze "faze impuse" de producatori intr-o facatura filmata cine stie cand si unde (dar prezentata ca fiind aproape in timp real ca altfel nu mai exista componenta de interavctiviate si vot a publicului, nu?). Mi se pare o gogoasa prea mare pentru a fi inghitita... parerea mea.

Trimite un comentariu

sus