Skip to main content

Televiziunea eStrada, amendată cu 100.000 de lei din cauza "terapeutului şcolit de călugării şaolin" Stelian Fulga

 
eStradaTV
eStradaTV

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Publicitate

eStrada TV, televiziunea difuzată în zona metropolitană a Bucureştiului, amendă record de la CNA. Postul a fost sancţionat pentru că nu a respectat structura de programe declarată la forul audiovizualului.

Stelian Fulea, cunoscut printre angajaţi drept "preşedintele onorific" al televiziunii a apărut pe post şi a vorbit despre "terapiile sale alternative" mai mult decât spunea grila de programe.

Unii dintre membrii Consiliului s-au amuzat pe seama calităţii de "terapeut" a lui Stelian Fulea, dar principala problemă care s-a ridicat este existenţa unei atestări din partea Ministerul Sănătăţii.

"E terapeut şi mai este şi shaolin?", a fost una dintre întrebările adresate Claudia Cacoveanu, reprezentanta postului eStrada TV.

Consiliul a considerat că prin sfaturile sale, "Stelian Fulea" îi induce în eroare pe "unele persoane mai în vârstă" care se încred în "tratamentele sale alternative" şi pot renunţa la medicamentele prescrise de medici.

Prin urmare, Consiliul Naţional al Audiovizualului a mai decis să ceară un punct de vedere din partea ministerului sănătăţii cu privire la această situaţie.

CNA a analizat atât emisiuni de tip teleshopping, cu Stelian Fulga, dar şi ediţii ale emisiunilor "Fabrica de sănătate", prezentată tot de Fulga. De asemenea, în unele emisiuni ale Estrada TV, Stelian Fulga este prezentat ca fiind "preşedintele televiziunii".

Forul audiovizualului a constatat că eStrada TV nu a respectat nici structura de programe aprobată de Consiliu, difuzând, în perioada 29 decembrie - 4 ianuarie, mai puţine programe de informare decât ar fi trebuit şi mai multe programe de divertisment decât avea aprobate în grilă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    A3 scapa de Amenzi pentru ca CNA-ul este condus de PSD, cu PSD-ista Laura Georgescu in Frunte. atata Timp cat PSD conduce CNA, nici o Televiziune PSD-ista nu va fi Amendata, in Timp ce Televiziunile Non-PSD-iste sunt Biciuite cu Amenzi.

    cat cespre eStrada, eu zic sa mai Primeasca Amenzi din Partea Mea, ca Oricum este un Canal Inutil si Practic Non-Existent, si la fel si alte Canale Inutile ce Ocupa Spatiu degeaba gen: TVH, Travel Mix, 6TV, etc.
  • abdu rehab abdu rehab
    geo, NIMENI nu se uita la Pseudoteleviziunea asta. eu sunt cam curios cine a facut Pseudoteleviziunea asta Obscura... si la fel si cu alte Pseudoteleviziuni Obscure. sper ca CNA sa mai Amendeze eStrada de mai multe ori, ca sa Dispara si sa avem o Frecventa Libera.
  • abdu rehab abdu rehab
    stefan, eu am Auzit de Stelian Fulga asta inca de pe Vremea cand era la OTV, si la Publicitate la OTV, mai aparea Reclama la Produsele sale. cu totii stim cu totii ca OTV a Primit mereu Amenzi Usturatoare de la CNA, pe care Diaconescu nu le a Platit vreodata, lasand OTV-ul Ingropat in datorii, pana ce sa Inchis. pai daca Fulga asta a aparut si la OTV si la eStrada, atunci se Explica cum eStrada a Primit o Amenda Usturatoare de Nivelul OTV-ului.
  • geo geo
    Unde se vede, cine si citi se uita la (pseudo)televiziunea asta?
    Cred ca amenzile CNA ar trebui sa fie direct proportionale cu audientele celor sanctionati.
  • mihaita mihaita
    CNA-ul asta e fantastic, o televiziune de care nici nu stiam ca exista obtine o amenda de 100 000 lei iar televiziune mare cu abuzuri gen A3 sau A1 scapa cu amenzi modice.

    Poate amenzile astea ar trebui putin coleate cu audienta, una e sa spui prostii la 10 oameni si una la 100 000, nu?
    CNA auzi sau dormi?
  • stefan stefan
    ...asa e! Il cheama Stelian Fulga
  • abdu rehab abdu rehab
    eStrada TV este o Televiziune mica si slaba. de abia daca isi pot Permite Camere de Filmat, mai ales Second-Hand, iar Studiourile lor seamana cu o Debara. si daca Fulga asta (cunoscut ca a mai aparut si la OTV) chiar conduce Televiziunea asta, atunci Amenda asta Usturatoare cu Siguranta nu o poate plati, si nu o va plati vreodata. inca o Amenda, si vad cum eStrada va da Faliment. :)

Trimite un comentariu

sus