Skip to main content

Un membru din Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române îi cere şefului TVR Cluj să spună dacă a făcut demersuri pentru Eurovision

 
Un membru din Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române îi cere şefului TVR Cluj să spună dacă a făcut demersuri pentru Eurovision

eurovision_wallpaper3_1280x1024Radu Carp, membru al Consiliului de Administraţie (CA) al SRTv, îi solicită public lui Romeo Couţi, directorul TVR Cluj, să facă dovada că a contractat administraţia locală din Cluj-Napoca pentru organizarea Eurovision în acest oraş, relatează Mediafax.

Publicitate

"În condiţiile în care TVR a precizat, la solicitarea presei, că procesul de selecţie a locului de desfăşurare a preselecţiei naţionale a competiţiei Eurovision 2015 a inclus luarea în calcul a tuturor celor cinci studiouri teritoriale (Cluj, Timişoara, Târgu-Mureş, Craiova şi Iaşi) şi că acestor studiouri li s-a cerut să stabilească parteneriate cu administraţiile publice locale în vederea organizării acestui eveniment, vă solicit public să prezentaţi documentele care atestă solicitarea TVR care v-a fost adresată, precum şi dovada contactării de către TVR Cluj a autorităţilor administraţiei locale (Primărie, Consiliu Judeţean)", spune Radu Carp, membru al CA al TVR, într-o scrisoare deschisă adresată lui Romeo Couţi, directorul TVR Cluj şi transmisă şi agenţiei Mediafax.

Radu Carp spune că face această solicitare "în contextul în care Primăria Cluj a precizat că nu a existat nicio comunicare instituţională cu Televiziunea Română sau staţia regională a acesteia, TVR Cluj, cu privire la posibilitatea de a organiza acest eveniment la Cluj".

Finala Selecţiei Naţionale a concursului Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, în Sala Polivalentă din Craiova şi va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, potrivit unui comunicat remis Mediafax de reprezentanţii TVR în data de 29 ianuarie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lara lara
    Eurovisionul nu avea ce sa caute la Cluj, nu se incadreaza in profilul publicului acestui oras, care are gusturi mai bune ( ori un nivel de snobism mai ridicat) Asa ca, de data asta, bravo Couti!
  • zapp zapp
    ce il preocupa pe acest domn morariu (vezi mai sus facebook) sa faca lobby pentru olguta vasilescu ?! ori nu intelege ca prin solicitare carp ne spune ca s-a dat olgutei -finala eurovizion -doar pe .... .nu cred ca e greu sa ghicim cum a ajuns la craiova eurovisionul. si da, tocmai de asta a ajuns tvr-ul sa fie falimentra: pt ca s-au cheltuit bani publici pe ochi frumosi!

Trimite un comentariu

sus