Skip to main content

United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food, care a fost până anul trecut la Media Direction

 
Foto: Strategic.ro
Foto: Strategic.ro

Foto: Strategic.ro

Publicitate

United Media Services a câştigat contul de media al Scandia Food, în urma unei licitaţii la care au participat şase agenţii media de top din România, printre care, potrivit Paginademedia.ro, s-a aflat şi Media Direction. 

Începând cu această lună, agentia United Media Services va oferi servicii de consultanţă şi strategie media, achiziţie şi planificare media cât şi servicii de cercetare şi analiză pentru Scandia Food, potrivit unui comunicat de presă.

Până la finalul anului trecut de contul de media s-a ocupat Media Direction.

Despre United Media Services

United Media Services este o agenţie cu peste 8 ani de experienţă în crearea de strategii de media complexe. Echipa de 25 de experţi este specializată în dezvoltarea şi implementarea de campanii de media integrate, proiecte speciale, campanii media în mediul digital, şi în cercetare şi analiză de media. United Media Services a câştigat, până acum, 24 de premii Effie.

Despre Scandia Food

Scandia Food este lider pe piaţa conservelor pe bază de carne din România, având o cotă de piaţă în volum de peste 46 % (sursa: AC Nielsen, total an 2014). Compania are 600 de angajaţi şi a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 203 milioane de lei.
Scandia Food este prezentă în România prin mărcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi şi Sadu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus