Skip to main content

VIDEO. Jon Stewart se retrage de la cârma emisiunii "The Daily Show", după 16 ani

 
Jon Stewart
Jon Stewart

Jon StewartActorul de comedie Jon Stewart, celebru pentru satira acidă la adresa politicienilor şi a mass-media, va renunţa în 2015 la rolul de gazdă a "The Daily Show", care parodiază emisiunile de ştiri, potrivit unui anunţ făcut marţi de vedeta TV, scrie Mediafax, care citează Reuters.

Publicitate

Jon Stewart, în vârstă de 52 de ani, şi-a anunţat retragerea, care va avea loc mai târziu anul acesta, la finalul ediţiei de marţi a emisiunii difuzate de televiziunea Comedy Central, în faţa publicului din studio.

https://www.youtube.com/watch?v=8KM_kGxVUJw

Stewart, care prezintă "The Daily Show" din 1999, a declarat că nu are niciun plan anume referitor la cariera sa în viitor, dar a mulţumit pentru oportunitatea de a fi gazda show-ului de televiziune.

"A fost un privilegiu extraordinar", a spus Stewart, vizibil emoţionat. "A fost onoarea vieţii mele profesionale şi vă mulţumesc că v-aţi uitat, că v-aţi uitat din ură sau din orice alt motiv aţi ales să priviţi emisiunea", a mai spus vedeta americană.

CONTEXT. Anunţul retragerii lui Stewart a venit după ce un alt nume important al televiziunii Comedy Central, fostul colaborator al "The Daily Show" Stephen Colbert, şi-a anunţat încheierea emisiunii-vedetă şi a renunţat la rolul de prezentator al emisiunii "The Colbert Report".

Colbert a părăsit această televiziune în luna decembrie, urmând să îl înlocuiască pe David Letterman la cârma emisiunii "The Late Show" difuzate de CBS.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    mad 79 si unu,

    sunt de acord cu voi amandoi. Jon Stewart nu poate fi comparat cu Mircea Badea sau Serban Huidu. Badea si Huidu doar sunt copii ieftine ale lui Stewart, si asta am vrut eu sa spun de fapt. doar ca, am fost inteles in mod gresit. Nimeni nu poate sa il Egaleze pe Stewart cand e vorba de Entertainment. si macar eu sunt Fericit ca nu sunt singurul Roman care a auzit si sa uitat la Emisiunile lui Jon Stewart. oare voi doi va veti uita la noile editii din Daily Show fara Jon? eu Personal voi vedea cateva Emisiuni, dar cam atata tot....
  • unu unu
    Sa ti se para ca Jon Stewart are ceva in comun cu Badea sau Huidu e deplasat rau . Chiar daca folosesti majuscule din doua in doua cuvinte ,dar e posibil sa fii invatat reguli diferite de scriere in scoala:) Badea e bun doar la dus razboiul altora dupa ce a esuat in televiziune ,iar Huidu nu mai e bun de nimic de o bucata de vreme. Poate doar sa mai ia din banii lui Burci ,eternul lui sponsor . Ipocriti amandoi . Se bat cu pumnul in piept ,dar sint dependenti de niste gainari
  • mad79 mad79
    Nu-l insulta pe Jon Stewart,spunand ca seamana sau se comporta ca Mircea Badea.Ultimul este o maimuta,pe cand in spatele lui Jon Stewartstau peste 20 de ani de stand up si televiziune.
    Badea a copiat stilul lui Jon Stewart,iar subiectele abordate,nu sunt aceleasi.
    Mandruta a avut o tentative de a face o emisiune oe modelul The Daaily show,dar a capotat eroic :)
    Iti trebuie si un public educat,care sa priceapa nuantele,ar la noi acest public,se Numara oe degetele de la o mana de oameni!
  • abdu rehab abdu rehab
    eu cred ca asta este un mare pacat. Emisiunea Daily Show nu va mai fi la fel fara Jon Stewart. eu am vazut Emisiunea asta, prima data pe Antena 2, apoi pe Comedy Central Extra. un bun Prezentator este Stewart, chiar daca este un fel de Mircea Badea in Varianta Americana (cand iam vazut Emisiunile, se comporta precum Badea, ba chiar si seamana cu Badea). si pe langa asta, este si un Prezentator Forate Comic, asemanator lui Serban Huidu. Daily Show fara Jon Stewart va fi la fel Precum Cronica Carcotasilor fara Huidu, o Emisiune ce nu are sens si nu isi are Rostul fara un Prezentator Bun si Carismatic, care este pana la urma, Inima si Sufletul acelei Emisiuni. acum sa vedem ca va Rezista Daily Show fara Jon, oare va Rezista mai mult sau mai putin Decat Cronica dupa Huidu, si sa ne Intrebam daca si Comedy Central Extra din Romania va Difuza Noile Editii din Daily Show fara Jon.....

Trimite un comentariu

sus