Skip to main content

Ziariştii se pot înscrie până pe 25 februarie la "Bursa pentru Excelenţă în Jurnalism"

 
jurnalisti
jurnalisti

Sursa foto: animalnewyork.com
Sursa foto: animalnewyork.com

Publicitate

Jurnaliştii cu experienţă din România sunt invitaţi să se înscrie la cea de-a noua ediţie a programului “Bursa pentru Excelenţă în Jurnalism”. Data limită este 25 februarie 2015.

Zece jurnalisti din ţări din zona Balcanilor (Albania, Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România şi Serbia) sunt selectaţi prin intermediul unei competiţii deschise pentru a primi finanţare şi sprijin profesional în vederea redactării unui material pe un subiect de importanţă regională şi europeană.

CONDIŢII DE PARTICIAPARE

  • Tema editiei din acest an este ”VALORI” (Values).
  • Jurnaliştiii selectaţi de către un comitet independent vor primi o bursă în valoare de 2.000 de euro, precum şi indemnizaţii de călătorie şi cercetare de până la 2.000 de euro.

Pentru mai multe detalii referitoare la bursă, formularul de înscriere şi criteriile de eligibilitate, puteţi accesa site-ul programului.

Programul Bursa pentru Excelenţă în Jurnalism este derulat de Robert Bosch Stiftung şi Open Society Foundations în colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) şi îşi propune să promoveze jurnalismul de calitate, dar şi să contribuie la crearea de reţele de colaborare profesională între ţări.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus