Skip to main content

16 Martie. Laura Georgescu, comparată cu cosmonauta Valentina Tereşkova de un membru al CNA dat în judecată

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

REACŢII. Membrii CNA care au fost daţi în judecată de preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, au păreri împărţite faţă de acest subiect, Radu Călin Cristea spunând că Georgescu este "Valentina Tereşkova din Carpaţi", iar Valentin Jucan catalogând acţiunea ca fiind tupeistă, scrie Mediafax.

„Se află în Cosmos, deşi nu cred că a aflat încă. Gestul doamnei Georgescu de a-şi da în judecată instituţia şi colegii care au votat modificarea ROF-ului este halucinant. S-a ajuns la un paroxism al crizei în CNA, doamna Georgescu dezonorează instituţia şi îi afectează imaginea publică pe care ea însăşi a stricat-o. S-a mers mult prea departe. Suntem în plin iraţional. Doamna Georgescu ia tot felul de decizii care au speriat lumea, de la DNA la membri şi angajaţi. Din acest moment, mi se pare foarte greu să mai construim ceva alături de preşedintele CNA, Laura Georgescu", a declarat, pentru Mediafax, Radu Călin Cristea.

În opinia lui Valentin Jucan, acţiunea în instanţă a Laurei Georgescu este una "tupeistă".
Pe de altă parte, potrivit Monicăi Gubernat, "comentariile sunt de prisos". "Avem de-a face cu un preşedinte care se îndreaptă împotriva propriei instituţii, o situaţie unicat în România."
În schimb, Viorel Vasile Buda a spus că Laura Georgescu are dreptul să conteste în instanţă un act administrativ.
Laura Georgescu, comparată cu cosmonauta Valentina Tereşkova de un membru al CNA dat în judecată

ANALIZĂ. Toate cele 11 televiziuni de filme, cuprinse în sondajul naţional de monitorizare TV, au înregistrat creşteri ale minutelor de publicitate, în primele două luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, arată o analiză a Forbes România.
Pe nişa televiziunilor de filme, Acasă Gold (telenovele) s-a remarcat printr-un grad de încărcare cu reclame de 95%, reprezentând 3.362 de minute. Numărul de minute este mai mare cu 612 faţă de ianuarie-februarie 2014.
Prin gradul de încărcare cu publicitate a unei staţii TV se înţelege raportul dintre timpului în care s-au difuzat reclamele şi timpul stabilit prin Legea audiovizualului. În cazul televiziunilor private, timpul permis de difuzare a reclamelor este de 12 minute pe oră.
Televiziunile de filme sunt pline cu reclame

SEINFELD ONLINE. Compania Sony Pictures TV se află în negocieri avansate ce vizează posibilitatea de a difuza toate cele 180 de episoade ale serialului "Seinfeld" pe un serviciu de streaming online, scrie Mediafax.

Şi alte platforme online, precum Hulu, Amazon şi Yahoo, s-au arătat interesate de acest proiect. Platforma Netflix nu participă la negocieri.
Serialul "Seinfeld" ar putea fi redifuzat integral pe un serviciu de streaming online

LICITAŢIE. Un desen original cu Asterix, apărut în albumul de benzi desenate "Les Lauriers de César", a fost vândut cu 150.000 de dolari la o licitaţie organizată sâmbătă, în beneficiul familiilor victimelor atentatului de la Charlie Hebdo, scrie Mediafax.

Acest desen, inclus în al 18-lea album din seria de benzi desenate "Aventures d'Astérix le Gaulois", publicat în 1971, a fost pus în vânzare într-o licitaţie dedicată benzilor desenate şi era estimat la un preţ cuprins între 150.000 şi 200.000 de euro.
Un desen cu Asterix, vândut cu 150.000 euro, în beneficiul familiilor victimelor de la Charlie Hebdo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus