Skip to main content

25 Martie. Emisiunea Laviniei Sandru, sotia lui Darius Valcov, nu a fost difuzata marti seara la Realitatea TV

 
laviniasandru
laviniasandru

Lavinia Şandru - Foto: România TV
Lavinia Şandru - Foto: România TV

Publicitate

PAUZA. Emisiunea Laviniei Sandru, "Deschide lumea", nu a fost difuzata marti seara la Realitatea TV, fiind inlocuita cu un interviu cu Mark Taplin, fost adjunct al ambasadorului SUA la Bucuresti intre 2005-2008, scrie HotNews.

In cursul zilei de marti a aparut informatia ca DNA a facut o noua cerere de arestare pentru Darius Valcov, fost ministru de finanţe şi soţul realizatoarei TV, care, potrivit procurorilor, a ascuns in seiful unui prieten 90.000 dolari, 1,3 mil. lei, trei kilograme de aur si tablouri, inclusiv unul semnat Renoir.


Emisiunea Laviniei Sandru, sotia lui Darius Valcov, nu a fost difuzata marti seara la Realitatea TV

NEGOCIERI. Facebook negociază cu cel puţin şase companii media, printre care The New York Times, BuzzFeed şi National Geographic, pentru găzduirea pe platforma online a conţinutului acestor instituţii de presă, utilizatorii nemaifiind obligaţi să dea click pe un link pentru accesarea articolelor, scrie Mediafax.
Facebook negociază cu şase companii media pentru publicarea de conţinut direct pe platformă

URZEALA TRONURILOR, ÎN ROMÂNIA. Sezonul 5 al serialului „Urzeala tronurilor“ va avea premiera în România la HBO duminică, 12 aprilie (de Paşte), de la 4.00 dimineaţa, odată cu premiera din SUA, scrie HotNews.

Luni, 13 aprilie, de la ora 20.00 primul episod va fi difuzat din nou la HBO, urmând ca în fiecare luni, de la ora 20.00 să fie difuzat un nou episod dintre cele 10 ale sezonului. Serialul „Game of Thrones“ va fi disponibil şi pe HBO GO. Producţia va fi difuzată simultan în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea, pentru prima dată de la debutul său. Un adevărat fenomen al televiziunii moderne, serialul HBO „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ a ocupat primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din anul 2014 şi deţine acest titlu pentru al treilea an consecutiv.
Când va fi difuzat în România noul sezon al serialului „Urzeala tronurilor“

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alma alma
    I se rupe ei de Darius. Daca ii pasa de el nu se ducea la concurenta , sa dea cu gura impotriva puterii in care era si sotul ei. Un job si o putere se schimba usor, o familie se construieste mai greu. O tradatoare si acum se da lovita.......de gura lumii......sa ne lase.....
  • geo geo
    Tare mi-e teama ca Lavinia pică după bărbata-su...dacă avea habar de afacerile lui necurate.
    Ca în cazul soților Cocoș.
  • Florin Florin
    Lavinia Sandru a aparut la Prime Time News de la 20.

Trimite un comentariu

sus