Skip to main content

9 Martie. O fostă moderatoare a unei emisiuni TVR dedicate romilor vrea să dea în judecată Televiziunea română

 
TVR
TVR

TVR

Publicitate

LA JUDECATĂ. Mihaela Drăgan, care, din ianuarie, a moderat la TVR emisiunea săptămânală dedicată minorităţii rome "Fără etichetă", a declarat că vrea să dea în judecată Televiziunea română pentru că, în perioada în care a lucrat pentru aceasta, nu a avut un contract de muncă şi nu a fost plătită, scrie Mediafax.

Mihaela Drăgan este actriţă şi activistă de etnie romă, iar, din luna ianuarie, a moderat la Televiziunea română emisiunea săptămânală de tip magazin dedicată minorităţii romilor "Fără etichetă", fără să aibă însă contract de muncă încheiat şi să fie remunerată pentru activitatea sa.


O fostă moderatoare a unei emisiuni TVR dedicate romilor vrea să dea în judecată Televiziunea română


CU RELIGIA LA CNA. Ora de religie a generat 14 sesizari la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), atat in privinta recomandarii pe care a emis-o Consiliul, la propunerea Patriarhiei, privind inscrierea la aceasta materie, cat si in privinta modului in care TVR 1 si Realitatea TV au abordat acest subiect, potrivit DailyBusiness.ro.

Dezbaterea publica privind necesitatea sau inutilitatea orei de religie in scoli s-a extins in ultima saptamana si in audiovizual, mai ales dupa ce, marti, la solicitarea Patriarhiei Romane, Consiliul National al Audiovizualului a decis sa recomande televiziunilor sa difuzeze trei spoturi de promovare a orei de religie in scoli, intre care se numara si unul in care inscrierea la aceasta materie este sustinuta de personalitati precum Dan Puric, Elisabeta Lipa, Ana Blandiana si Connect-R.
Ora de religie aprinde spiritele in audiovizual. Cate sesizari a primit CNA pe acest subiect


DOCUMENTAR. Un jurnalist britanic vrea sa realizeze un documentar de 45 de minute in care sa prezinte povestile a 13 romani care locuiesc in Marea Britanie - "13 Shades of Romania", scrie WallStreet.ro. Cateva minute din acesta au fost publicate la cateva zile dupa ce un post de televiziune britanic a difuzat un documentar controversat despre romani - "The Romanians are Coming".
Proiectul se afla in prezent in stadiul de strangere de fonduri pe Indiegogo, iar suma necesara pentru realizarea documentarului este de 12.000 de lire sterline. In prezent, au fost stranse aproximativ 5.000 de lire sterline.
"13 Shades of Romania", documentarul care sfideaza povestile din "The Romanians are Coming"


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Groazescu Loredana Groazescu
    Fosta asta este o scandalagioaica ce mizeaza pe discriminarea pozitiva. M-am saturat. Pina aici! Mihaela Dragan e o impostoare. Greseala a fost ca i s-a permis accesul in TVR.
  • abdu rehab abdu rehab
    acum, cu SIGURANTA, TVR-ul va pierde Procesul, si va mai pierde mai multi Bani ca sa fie mai aproape de FALIMENT.

Trimite un comentariu

sus