Skip to main content

Al cui este Manifestul Culinar promovat de chef Florin Dumitrescu şi de Andrei Aradits: un proiect online lansat de un lanţ de magazine

 

“Acesta e doar începutul. Transformarea bucătăriei începe pe 19 martie”, anunţă o reclamă în care protagonişti sunt fostul Masterchef Florin Dumitrescu (acum la Iadul bucătarilor) şi actorul Andrei Aradits (cunoscut din emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1).

Publicitate

Despre ce este vorba? Reclama, care nu conţine niciun brand, trimite către un site, ManifestCulinar.ro, în care sunt postate clipuri video cu cei doi.

Pentru cine va găti chef Dumitrescu?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, proiectul Manifest Culinar îi aparţine lanţului de magazine Lidl, iar Dumitrescu şi Aradits vor fi protagoniştii unor minishow-uri de cooking online.

Fost MasterChef la Pro TV, Florin Dumitrescu este, în prezent, unul dintre juraţii emisiunii Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, de la Antena 1.

Andrei Aradits este unul din protagoniştii emisiunii Te cunosc de undeva, la Antena 1. Totodată, a realizat o serie de emisiuni online în care gătea - Singur Cook.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Lidl nu au comentat proiectul în care sunt implicaţi Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits.

“Vom oferi mai multe detalii în cîteva zile”, au declarat oficialii Lidl pentru Paginademedia.ro.

VIDEO. Promo-urile difuzate pe TV cu Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Corect scris "fostul Master Chef". Nu mai este nici Chef. Sandvisuri la bagheta. Iar supermarketurile au o problema serioasa de CSR. Cel ce finanteaza acest proiect este unul din primii importatori de mancare ai Romaniei. Banii nostri se duc pe alimente fabricate la greu in celelalte colturi ale Europei. Modelul este daunator economiei locale din Romania. Sau mai bine spus, Romania, colonia alimentara a Europei.
  • Andreea Andreea
    Sa recunoastem ca e o campanie de marketing foarte buna. Se completeaza reciproc baietii. Si, fara suparare, dar Pro-ul a pierdut mult cu pierderea celor 3 bucatari, ca drept dovada ca nu s-a mai scos un alt sezon Master Chef si vad ca nici casting nu urmeaza a se face.

Trimite un comentariu

sus