Skip to main content

Alin Paicu, redactor-şef adjunct Adevărul, pleacă la Click. Dana Donciu, grafician, lăsată pe colaborare. Ce zice redactorul-şef

 
Sursa foto Adevarul
Sursa foto Adevarul

MIŞCĂRI LA ADEVĂRUL. Alin Paicu, redactor-şef adjunct al ziarului Adevărul, va trece la tabloidul Click, parte a aceluiaşi grup, începând de la 1 aprilie. Poziţia lui la Click nu a fost încă stabilită. Mutarea lui vine într-o perioadă de "reorganizare" a redacţiei, după cum spune Dan Marinescu, redactor-şef al ziarului deţinut de Cristi Burci.

Publicitate

Alin Paicu a fost redactor-şef adjunct la Adevărul timp de cinci ani şi jumătate (septembrie 2009-martie 2015). Înainte, a lucrat 16 ani şi jumătate la Evenimentul zilei (februarie 1993-septembrie 2009) unde a fost, pe rând, adjunct şef departament Sport, şef departament Sport şi editor coordonator.

Dana Donciu, infografician, a fost anunţată că nu mai este angajată a ziarului. Potrivit lui Dan Marinescu, ea va rămâne doar pe un contract de colaborare cu Adevărul Financiar.

Câţiva angajaţi de la departamentul sport au fost restructuraţi."Departamentul sport avea mulţi oameni comparativ cu nevoile unui ziar generalist", spune Dan Marinescu.

De ce aceste schimbări?

Dan Marinescu, redactor-şef Adevărul, pentru Paginademedia.ro:

"Este un proces de reorganizare a redacţiei în funcţie de activităţi. Este o orientare mai puternică pe online, de aceea ne concentrăm pe această zonă."

Marinescu spune că "au fost salarii care au fost reduse, dar şi salarii care au fost mărite în urma acestei reorganizări şi a noilor atribuţii ale unor angajaţi."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EVELYNE EVELYNE
    Alin Paicu stim toti cine este, dar de Dan Marinescu nu am auzit ! Cine e ? Sau CE e in afara de argatul lui Burci ?;)
  • geo geo
    Încă un pas pe calea urmată de Gândul.
    Oare cine va fi primul care va urma exemplul celor de la Gândul...Adevărul, Jurnalul Național sau o altă publicație ?

Trimite un comentariu

sus