Skip to main content

Compania care deţine Prima TV a preluat o licenţă radio din Piatra Neamţ şi intenţionează să preia şi alte posturi locale

 
burci-qmagazine
burci-qmagazine

burci-qmagazine

Publicitate

Societatea Prima Broadcasting, care operează postul Prima TV şi este deţinută de omul de afaceri Cristian Burci, a preluat o licenţă radio din Piatra Neamţ.

Este vorba despre Radio M Plus, un post din Piatra Neamţ cu profil generalist. Până acum, postul de radio era deţinut de Radio M Plus SRL, firmă ai cărei acţionari sunt Frăsilă Petru (91%) şi Nechita Constantin (9%).

Noni Mazilescu, reprezentant al Prima Broadcasting, prezent astăzi în faţa membrilor CNA a declarat că societatea intenţionează să preia mai multe licenţe radio locale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniela Daniela
    A mai vandut Burci niste copii ?
  • adi adi
    A cumparat Burci ?? A si platit? A vazut cineva bani de la Burci? Nu cred.Si va sfatuiesc , daca aveti cumva proasta inspiratie sa face afaceri cu Burci, sa cereti banii inainte.
  • ionut ionut
    Ca sa ce sa faca prima fm? sau click fm, asta mai este? Cine sa asculte, de aia e usor de preluat radiouri locale pentru ca sunt moarte, fara oameni, fara emisiuni doar tonomate

Trimite un comentariu

sus