Skip to main content

DECIZIE. Instanţa a obligat site-ul Cancan, administrat de Pro TV, să scoată o ştire despre o fostă asistentă TV. Care a fost motivul

 
DECIZIE. Instanţa a obligat site-ul Cancan, administrat de Pro TV, să scoată o ştire despre o fostă asistentă TV. Care a fost motivul

Judecătoria Sectorului 2 a decis scoaterea de pe site-ul cancan.ro a unei ştiri despre două tinere suspecte că ar fi implicate într-un dosar de prostituţie. Decizia este provizorie, până la judecarea dosarului de fond şi poate fi atacată cu recurs. Articolul a fost deja scos de pe site.

Publicitate

Care a fost motivul?

Marinela Avădani, fostă asistentă TV, şi sora ei, Elena, sunt subiectul ştirii de pe Cancan. Elena Avădani a fost şi cea care a acţionat în judecată Pro TV SA, compania care administrează site-ul Cancan. Aceasta a solicitat scoaterea provizorie de pe site a articolului cu titlul „Două surori, acuzaţii grave în dosarul de prostituţie din showbiz! De ce „ servicii” aveau parte clienţii în privat”, dar a şi acţionat compania în judecată „pe fond”.

Pe 2 martie, instanţa a decis. Articolul incriminat trebuie scos de pe site-ul Cancan până la judecarea dosarului pe fond. La fel şi comentariile la articolul cu pricina. Decizia nu este definitivă şi putea fi atacată în cinci zile de la data pronunţării.

Soluţia instanţei, pe scurt:

Respinge excepţia lipsei calităţii procesual pasive invocată de către pârâtă ca neîntemeiată. Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta la încetarea acţiunii prejudiciabile în sensul de a retrage în mod provizoriu până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.13398/300/2015 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti , de pe site-ul www.cancan.ro orice imagine a reclamantei şi trimitere sau referire la reclamantă din titlul şi conţinutul articolului: „Două surori, acuzaţii grave în dosarul de prostituţie din showbiz! De ce „ servicii” aveau parte clienţii în privat” precum şi din comentariile accesorii articolului. Ia act că reclamanta a solicitat acordarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Executorie. Cu apel în 5 zile de la pronunţare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    pt casnicul/casnica :

    Daca tu crezi ca pentru ca platesti un abonament TV , poti sa dictezi ce si cum vezi pe un anumit canal de televiziune , te inseli ... Exista reguli dupa care se difuzeaza publicitatea , atata timp cat televiziunea le respecta , poate sa iti taie serialul/progamul favorit cum vor ei ... Daca crezi ca ceva nu e in regula , sesizeaza CNA-ul , simplu nu ? Inteligent-ule/o !!!

    P.S. : Nu , nu lucrez la acasa , si ma cam doare la 2 metri in fata de serialul tau , dar ma deranjeaza ca esti asa razvratit si zbieri cu LITERE MARI pe aici , ca vai doamne esti suparat ca televiziunea X iti taie serialul cum vor ei ... serial pe care tu platesti ca sa il vezi , nu ? E un fel de PayPerView serialul asta sau ce ?
  • mile mile
    cum sa tai din serial , ei se cred profesionisti in tv dar sunt niste amatori , ei se cred regizori
  • pt iulian pt iulian
    lg audiovizualului spune altceva,in fine...cum ne explici noua muritorilor de rand ca filmul incepe la ora 19:00 ,la 19:10 publicitate pana la ora 19:20 ,apoi film pana la 19 29 si apoi iar publicitate pana la 19:39???dar ce este mai grav este ca intr-o zi au incheiat ep la 19:48(taind 12 min din ser) sa bage un videoclip cu Lora????!!!!deci,despre ce vorbim?!
  • pt desteptul/desteapta pt desteptul/desteapta
    in primul rand ca nu suntem in SUA,apoi daca nu stii despre ce este vorba de ce te bagi?lucrezi cumva pt acasa tv?sunt bucuros ca stii cu ce se mananca tv!dupa logica ta sa-i lasam in pace ca ei sa faca ce vor ,dar pe banii nostrii,nu-i asa?din cauza asta tara nu va merge niciodata in directia buna, ca se trezeste unul/una cu asemenea sfaturi ,,inteligente,vai de tine!,
  • pArA pArA
    De fapt cred ca vreo 10-15min publicitate/ora sau ceva de genul din cate stiu eu ...

    Oricum ideea e ca "romanii platitori de taxe si impozite" se plang degeaba si nici nu stiu cu ce sa mananca televiziunea ... In SUA de exemplu au ~18-20min/publicitate pe ora si aia difuzeaza numai seriale , au vreo 4 calupuri la ora (1 serial) si numai se plange nici dracu ... cei care nu vor sa se uite cu publicitate apeleaza la servicii online sau la TiVo ...
    Si la noi cam toata lumea are televizoare inteligente care pot inregistra continut , internetul e mare , deci daca nu vrei sa te uiti la TV din cauza publicitatii gasesti alte cai simple de a viziona continutul care te intereseaza. E chiar asa de greu ?
  • Iulian Iulian
    Asta cu reclamele nu este vina lor, keep calm! Fiecare televiziune are un orar in care trebuia sa bage publicitate, cred ca vreo 15min/la fiecare jumatate de ora.

    Si cat despre "Puterea destinului" fac ce vor ei, atata timp cat ei au cumparat filmul il pot schimba la ora 00:00!
    Si de ce a taiat din film? Pentru ca serialul este pe locul 2/3 la fiecare difuzare, iar audienta este mare, care ridica ACASA in top 5!
  • roman platitor de taxe si impozite roman platitor de taxe si impozite
    IN CURAND INSTANTA AR TREBUI SA-I FACA PE NESIMTITII ASTIA DE LA TRUSTUL PRO SA PLATEASCA CU VARF SI INDESAT CA ISI BAT JOC LA GREU DE TELESPECTATORI PRIN MACELARIREA SER PUTEREA DESTINULUI FARA NICIO O JENA SI NICIO EXPLICATIE!PUR SI SIMPLU UMILESTE SUTE DE MII DE TELESPECTATORI TAIND SECVENTE DIN FILM LA GRAMADA SI DAND PUBLICITATE MAI MULTA DECAT FILM ! RUSINE,RUSINE..., DAR ASTA -I PROBLEMA,N-AU NICI RUSINE NICI BUN SIMT!

Trimite un comentariu

sus