Skip to main content

Dolce Sport a achiziţionat drepturile TV pentru toate meciurile Euro 2016

 
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, nu a fost încă stabilită televiziunea care va difuza cele 23 de meciuri din pachetul free-to-air (care trebuie difuzate pe un post cu acoperire naţională).

Telekom a achiziţionat drepturile de televizare pentru toate meciurile de la Euro 2016. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa vor fi transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

Naţionala României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară.

Campionatul Euro 2016 va putea fi urmărit şi pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport: „Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari aşteptări în rândul clienţilor nosştri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pavel Pavel
    Şi restul se pot vedea şi pe TVR sau unde? Şi care vor fi acele meciuri care nu sunt în exclusivitate pe Dolce? Mi-s curios pentru că nu deţin Dolce...

Trimite un comentariu

sus