Skip to main content

EXCLUSIV. Bobby Păunescu discută preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea, în parteneriat cu o companie americană

 
Bobby Paunescu
Bobby Paunescu

Studiourile Media Pro de la Buftea, deţinute în prezent de americanii de la Central European Media Enterprises – CME, sunt în discuţii pentru schimbarea proprietarului.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Bobby Păunescu (regizor, producător şi acţionar la B1 TV) discută preluarea studiourilor, împreună cu parteneri americani.

Partenerii lui Bobby Păunescu în discuţiile pentru preluarea studiourilor sunt cei de la Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producţiilor cinematografice independente.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania şi China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârşit de către producător.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat informaţiile . El a declarat că “există o asociere a mea cu Film Finances” şi că această asociere "caută studiouri din Europa Centrală şi de Est", fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.

"Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părţi", a declarat Bobby Păunescu pentru Paginademedia.ro, fără vreo referire exactă.

Parteneriatul Bobby Păunescu - Film Finances nu este singurul ofertant pentru Studiourile Media Pro. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, alte două grupuri internaţionale sunt în discuţii cu CME pentru Buftea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adam Adam
    Avand in vedere ca il tot vad prin studiouri, cred ca e ceva adevarat. Si n-ar fi rau sa fie asa.
  • Eva Eva
    Bobby Paunescu nu face altceva acum decat sa caute o noua strategie pentru imaginea patata din ultima perioada
    Oare cand se vor opri aceste mincini, despre subiecte pe care cei din industria cinematografica stiu ca nu sunt adevarate. Asocierea cu marile case de productie straine, are impresia ca ii vor salva, eventualele noi afaceri sau proiecte!
  • chira mihai chira mihai
    MERSI
  • Alex Alex
    Grila de toamna PRO TV 2015 va cuprinde show-urile deja consacrate: Vocea Romaniei, Masterchef si Visuri la cheie, iar acestor productii se va alatura "Tumble" un show de acrobatii care o va avea in juriu pe Nadia Comaneci. De asemenea, Tumble va fii produs in cadrul STUDIOURILOR MEDIAPRO! Se construieste in acest moment platoul.
  • Bobby Păunescu vrea să cumpere studiourile Media Pro de la Bufte
    […] „Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părți”, a declarat Bobby Păunescu pentru Paginademedia.ro. […]
  • Surse: Bobby Păunescu vrea să cumpere studiourile Media Pro de l
    […] informațiilor Paginademedia.ro, Bobby Păunescu (regizor, producător și acționar la B1 TV) discută preluarea studiourilor, […]
  • chira mihai chira mihai
    petrisor ar fi interesant un interviu cu seful pro tv co ceo cme cand avenit in Romania toamna trecuta
    spune ca mediapro e negocieri dar asi doresc contract de colaborare pentru studiouri.
    si ce spun dspre showurile din toamna asta si despre sunt celebru. se mai face showul de dans cand incepe multumesc astept raspuns daca se pote

Trimite un comentariu

sus