Skip to main content

GRILA DE PRIMĂVARĂ. Cireaşa de pe tort, Nunţi de poveste şi Cronica Cârcotaşilor - printre emisiunile de forţă ale Prima TV

 
colaj grila primavara prima tv
colaj grila primavara prima tv

colaj grila primavara prima tvCireaşa de pe Tort, Schimb de mame, Trăsniţii dar şi Cronica Cârcotaşilor (care revine din 4 martie), fac parte din grila de primăvară a postului Prima TV.

Publicitate

Prima TV marchează premierele din noua grilă prin sloganul „Prima TV Crede în tine!”, subliniind astfel filosofia de programe şi direcţia de comunicare bazată pe un conţinut în care românii sunt personajele principale şi în care primează poveştile autentice, reale, despre oameni adevăraţi, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Cum arată grila de primăvară a postului Prima TV 

Marţi. Săptămâna trecută, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan s-au alăturat echipei Prima TV şi au dat startul emisiunii Nunţi de poveste (marţi, 24 februarie, ora 20.30), un format 100% reality, din care nu lipsesc momentele fastuoase, emoţionante şi obiceiurile de nuntă ale românilor.

Duminică. De asemenea, tot săptămâna trecută, a avut premiera emisiunea Constantin 60, un talk show care va aduce, în fiecare duminică, de la ora 22.30, povestea din spatele celebrităţii. Andreea Marin a fost primul invitat în platoul emisiunii, iar prezentatorul, Alexandru Constantin, promite că va discuta pe parcursul sezonului cu multe personalităţi marcante din România.

Luni - miercuri. Prima TV va completa, din 9 martie, grila de primăvară cu programul Adevăruri Ascunse, care va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 19.30. Bazată integral pe fapte reale, emisiunea va descoperi cum reacţionează membrii unei familii atunci când află că o persoană apropiată a comis o infracţiune sau o crimă de neiertat, deznodământul fiind uluitor de fiecare dată.

Joi. Premierele vor continua la Prima TV şi în data de joi, 12 martie când se vor lansa emisiunile Curat, Murdar? şi Apel de Urgenţă.

Astfel, de la ora 20.30, Prima TV împreună cu o echipă de specialişti va sări în ajutorul românilor care vor să-şi facă curăţenia de primăvară, dar se simt depăşiţi de situaţie. Iar de la ora 21.30, Iulia Mărginean va dezvălui, la Apel de Urgenţă, minunile realizate de echipele de intervenţie de la Ambulanţă, SMURD şi Pompieri şi poveştile de viaţă ale românilor într-o întreagă paletă de emoţii: dramă, fericire, tristeţe şi suspans.

Sâmbătă. Lista noutăţilor de primăvară este întregită de Jurnalul STV Junior, o emisiune realizată de copii pentru cei de-o vârstă cu ei (sâmbătă, de la ora 10.00), Sănătate cu Stil (difuzată duminică, de la ora 10.00) din care veţi afla secretele unei vieţi împlinite şi de pastila umoristică realizată de trupa Ţapinarii (luni, ora 24.00) - o pastilă de câteva minute.

Totodată, Click Poftă! Bună! (sâmbătă, 10.30) continuă cu invitaţi de marcă şi reţete savuroase, iar emisiunea Playtech va scoate gagetul la raport în fiecare duminică de la ora 12.30.

De asemenea, postul de televiziune a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru un nou show culinar. Realizat după un format internaţional, show-ul Mama mea găteşte mai bine va debuta la Prima TV tot în această primăvară. Două echipe, fiecare compusă din mamă şi fiu sau fiică, se vor înfrunta contracronometru şi vor încerca să-i demonstreze lui Horia Vîrlan, care va juriza competiţia, că au moştenit de la mamele lor, priceperea în bucătărie.

Producţiile cunoscute ale canalului.

  • Săptămâna trecută au debutat, cu sezoane noi, cele mai longevive producţii de acest gen din România, sitcomul Trăsniţii şi reality-show-ul Schimb de mame. Tot în săptămâna precedentă (începând din 26 februarie), emisiunea Cireaşa de pe Tort, a avut prima rundă de vedete invitate să-şi demonstreze măiestria culinară în faţa lui Horia Vîrlan.
  • Mai mult decât atât, miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, revine Cronica tuturor Cârcotaşilor din România, una dintre cele mai longevive emisiuni de satiră din ţara noastră, cu Ioana şi Hrubaru la pupitru.

PRECIZARE. Emisiunile Revendicarea, Dosarele DNA şi Amintiri din Viitor, care au fost prezente şi în grila de iarnă a postului, vor fi difuzate în continuare şi în această primăvară, luni de la ora 20.30 şi 21.30, respectiv duminică de la ora 11.30.

Programele informative ale postului continuă în grila de primăvară ca şi până în prezent: Focus 16.30 prezentat de luni până vineri de Livia Graur, Focus 18, prezentat de Andreea Fried în timpul săptămânii si de Magda Vasiliu în weekend şi Focus din Inima României, adus de Melania Medeleanu, de luni până joi de la ora 23.00.

Diana Bart şi Alexandru Constantin vor aduce în continuare, de luni până joi, de la ora 23.30, în emisiunea Click!, cele mai tari exclusivităţi şi cele mai interesante ştiri mondene.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constantin constantin
    vrem sa stim ce grila are pro tv si acasa tv multumesc
  • unu unu
    Cronica mai exista? Probabil Huidu vrea sa vada cum face rating sub 1 . Nimic despre HD . Nimic despre Mondenii .
  • Pavel Pavel
    Fără Epic Show și Știrile TNR? Deci, nimic de urmărit la Prima.
  • Vio Vio
    Si totusi când merge Burci la DNA?
  • Tata lu' Sarbu Tata lu' Sarbu
    Au inceput sa miste si astia de la Prima. Se pare ca vor sa bata Acasa cu propriile arme: tzatzele lui Luciu si bucile lui Denis. oricum au o grila mai buna decat Kanal D, grafic arata bine, se misca si pe net. Daca ar mai baga niste bani si mr. Burci...

Trimite un comentariu

sus