Skip to main content

I-a cumpărat Tocmai ca să-i închidă. Toate anunţurile de mică publicitate se mută pe OLX

 
tocmai olx
tocmai olx

L-au preluat ca să-l închidă. Site-ul de mică publicitate tocmai.ro, preluat recent de concurentul Olx, se va închide din luna aprilie, anunţă compania. În următoarea perioadă compania Olx va derula o campanie de informare legat de migrarea anunţurilor de la Tocmai, la Olx.

Publicitate

„Olx.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarităţi. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro îşi pot da acordul pentru migrarea anunţurilor pe olx.ro”, se arată în comunicatul companiei.

Anunţul video al celor de la OLX:

https://youtu.be/nQfCG3kncaI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bravo Bravo
    Limita maxima de anunturi postate pe "Olx.ro", pe un singur cont, este de 100. Eu am 150 de anunturi.
  • Bravo Bravo
    Daca nu esti sigur de ceva, mai bine taci.
  • john john
    Pe un cont da tzepele.
  • calin calin
    Tranzactia a fost intre doua mari corporatii in domeniu care in mai multe tari si-au vandut siteurile de la una la alta. Astfel in Romania tocmai a ajuns la olx, pe cand in alte tari a fost invers.
  • Sten Sten
    Pentru ce sa ai doua ?
  • Bravo Bravo
    Foarte bine gandit. Am doua conturi pe "Olx.ro" si doua conturi pe "Tocmai.ro". Aceleasi anunturi pe ambele site-uri... Era prea evervant sa intru pe ambele, sa verific mesajele, sa dau reactualizari. Un site este suficient.
  • abdu rehab abdu rehab
    asta da buna Strategie. macar asa, au mai scapat de niste concurenta.

Trimite un comentariu

sus