Skip to main content

Laura Georgescu, preşedintele CNA, le cere colegilor pe care i-a dat în judecată daune de 12.000 de lei

 
laura georgescu
laura georgescu

Şefa CNA, Laura Georgescu, cere daune morale de 12.ooo de lei colegilor pe care i-a dat în judecată, potrivit blogului Narcisei Iorga, fost membru CNA. 

Publicitate

Laura Georgescu a cerut luna trecută în instanţă, la Curtea de Apel, anularea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare (ROF), după cum paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci ea a chemat în instanţă şase dintre colegii care au votat pentru noul ROF: Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Potrivit documentelor, postate în facsimil de Narcisa Iorga, şefa CNA s-a plâns că nu şi-a putut exercita funcţia din cauza noului ROF, care îi limitează atribuţiile.

„Prin punerea în aplicare a acestui ROF (Regulament de Organizare şi Funcţionare - n.red) din luna septembrie 2014 şi până în prezent, nu mi-am mai putut exercita funcţia pentru care am fost investită de către Parlamentul României, 90 la sută din personalul aparatului tehnic şi de specialitate al CNA nemaifiindu-mi în directa subordonare ierarhică, fapt care a condus la insubordonare şi la imposibilitatea exercitării de către mine a actului de conducere, ceea ce s-a repercutat negativ asupra stării mele psihice şi asupra situaţiei mele sociale inclusiv în plan familial şi profesional prin atingerile aduse onoarei şi demnităţii mele.

De aceea, consider că aplicarea acestui ROF a avut ca rezultat un haos total instituţional şi un blocaj fără ieşire şi că prin aplicarea acestuia mi s-au cauzat grave prejudicii aduse onoarei, cinstei, demnităţii, prestigiului şi reputaţiei mele, prejudiciile produse prin insulte, calomnii, defăimări, aprecieri nefavorabile, inclusiv cele privind reputaţia şi probitatea mea profesională”, se arată în document.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    semeni vânt culegi furtuna! demisia de onoare trebuia sa vina demuuult

Trimite un comentariu

sus