Skip to main content

Marina Almăşan, de la TVR 2, la TVR 1 cu un nou sezon Hai-Hui

 
Marina Almasan_1815a
Marina Almasan_1815a

TVR 1 va difuza din această primăvară emisiunea Hai-Hui, prezentată de Marina Almăşan. Producţia va debuta din 16 martie, de la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. 

Publicitate

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică, anunţă postul public.

„Hai-Hui îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară”, anunţă reprezentanţii postului public.

Emisiunea reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi promovarea turismului românesc.

În prima ediţie Hai-Hui, invitaţii Marinei Almăşan vor fi Ambasadorul Turciei la Bucureşti - Koray Ertas, Florin Georgescu - un nevăzător care a colindat lumea pe bicicleta tandem cu Alexandru Răcănel, Antonio Pasarelli, Bogdan Stanoevici - secretar de stat la Minister Culturii, cântăreţul de origine turcă stabilit în România Gazi Demirel şi, prin Skype, Ricky Dandel.

Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, de luni, 16 martie, ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Şi românii din afara graniţelor ţării sunt aşteptaţi în călătoriile Marinei Almăşan şi ale invitaţilor ei, prin intermediul TVR Internaţional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Aceasta Scarba profita de lipsa de Solidaritate intre noi ... Nicusor Dan ,activistul ala, Alina Mungiu Pippidi si alti ipochimeni ca ei ,cum e Liviu Mihaiu sau Toma ala, toti gargaragii astia stiu foarte bine "sa ridica masele" pentru "Uniti Salvam", pentru salvarea Bucurestiului samd Foarte bine dar nu credeti ca si problemele morale sunt importante, prezenta Lichelelor si a Submediocrilor ?... Intreb si eu asa...
  • Mihai Mihai
    Ca e un rebut...da, este adevarat. Dar urmand gandirea asta ar trebui ca toti oamenii ce au carte de munca dupa o anumita varsta/uzura ar trebui dati afara. Ea are publicul ei si cum ai zis si tu "noroc ca exista telecomanda". Ca tu nu esti consumator de emisiuni, stiri, documentare, filme(altele fata de ce vezi la alte televiziuni), programe cu minoritati si alte productii ce sunt obligatorii ptr. televiziunea de stat, asta nu inseamna ca trebuie sa dispara, poate sa se reorganizeze.
    Cat despre inchiderea televiziunii publice... televiziunea si radioul public are rol strategic, banuiesc ca stii ce inseamna asta. In caz de calamitate, razboi etc televiziunea este nevoita sa emita si sa informeze, alte televizuni particulare pot sa inchida si sa plece sau mai rau pot fi cumparate si sa dezimformeze.
    Taxa aia de 5 lei daca nu o plateai banuiesc ca te facea mai bogat, dar uite ca hotii nu te-au lasat. Daca platesti 5 lei/luna timp de 50 de ani o sa ajungi la fabuloasa suma de 3000 lei. Clar ca cu banii astia o duceai in lux!
  • abdu rehab abdu rehab
    Loredana Grozescu, sunt 100% de acord cu TINE!!!!!! TVR nu poate aduce oameni noi, ci doar Rebuturi care au aparut si la alte Televiziuni, si Marina Almasan este un bun exemplu de asa ceva. si se mai mira lumea de aici cum eu URASC TVR asa de tare si vreau sa se Desfiinteze, pai uite cand aud de Almasan imi iesi Spume la gura, si nu pot sa suport cum TVR ajunge sa mai existe si sa aiba aceleas REBUTURI pe Sticla platite DIN BANII OAMENILOR NORMALI, prin TAXA RADIO-TV!!!!!

    dar noroc ca exista Telecomanda, sa nu fim cu totii OBLIGATI sa ne uitam la TVR ca pe timpul lui ceasca.
  • ored ored
    oare nu exista vreun spray de molii efficient impotriva Marinei Almasan, acest complex om de televiziune care de ani buni realizeaza numai mizerii cu pretentii de emisiuni la TVR. inteleg ca pe vremea lui Socaciu avea pile la PSD dar acum e inexplicabil...doamna Almasan, noi stim ca sunteti prea buna pt TVR...mergeti la PRO TV sau CNN, sau Russia Today ..oriunde numai sa nu mai sugeti bani degeaba de la televiziunea aia publica muribunda....hai succes si audienta mare...asta ar insemna cam 0,5 dupa standardul matale...
  • ce sa zic! ce sa zic!
    bogdan stanoevici amestecul ala parsiv de politician -actor care si-a batut joc de oamenii din diaspora. e ca o limba undeva pentru ponta si psd. sa nu uitam ce guduratura tragea almasanca acum cativa ani lui boc, udrea, flutur, etc. tovarasa almasan e prima care striga: partidul a murit, traiasa partidul! :)
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Minunat! O alta muratura expirata! O alta prostie marca Tanase Stelian, Radu Irina, Gherghescu Gabriel. Iar nu se va uita nimeni! Bravos, TVR, halal sa-ti fie!

Trimite un comentariu

sus