Skip to main content

Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot pentru Digi 24

 
cusurgiii
cusurgiii

cusurgiii

Publicitate

Mihai Găinuşă şi echipa lui au filmat zilele trecute o emisiune în platourile postului de televiziune Digi 24.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot. Conform aceloraşi surse, emisiunea pilot nu are încă aprobarea finală pentru a intra pe post. Totodată, nu a fost semnat încă un contract cu postul de televiziune.

În prezent, Mihai Găinuşă nu mai este prezent pe televiziune. În toamna anului trecut, după cîteva ediţii ale emisiunii Cusurgiii la Prima TV, Găinuşă şi echipa lui au oprit filmarea emisiunii, din cauza datoriilor neachitate de Prima TV. Ulterior, Găinuşă a cerut insolvenţa postului de televiziune deţinut de Cristian Burci şi a obţinut un acord de eşalonare a datoriei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot pentru Digi 24 (Monden)
    […] informaţiilor Paginademedia.ro, Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot. Conform aceloraşi surse, emisiunea pilot nu are […]
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Ai auzit de emisiunea "Chestiunea Zilei"?

    Stii cine era unul din scenaristi?
  • Mariana Mariana
    Nu inteleg ce vrea sa faca Digi 24 cu vedete resapate? In loc sa copie alte televiziuni, mai bine isi fac ei propriile lor vedete si propriile lor emisiuni. Sa ne amintim ce a facut Antena cu vedetele de la Pro tv. Au luat bataie la rating din toate pozitiile. Copia nu are valoare. Asta se stie, de cand e lumea.
  • Johnny Johnny
    Bafta, Misu.
  • pArA pArA
    Cronica de acum mi se pare o mizerie ... Sunt de parere ca trebuiau sa se opreasca cu ea , cand era vremea , adica acum cativa ani , cand au inceput problemele lui Huidu.

    In momentul de fata Huidu si Gainusa mi se par doar 2 nume care vor ramane in istorie , nu mai vad pe nici unul dintre ei facand ceva memorabil in televiziune pe viitor.
  • abdu rehab abdu rehab
    gainusa, gainusa "Valoros"????? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!! tu chiar esti un glumet nu alta. gainusa este doar un MASCARICI care doar a stat un Umbra maretului Serban Huidu. si MASCARICIUL de gainusa a invatat tot ce stie in DIvertisment doar si doar de la Huidu. daca nu era Huidu, gainusa nici nu ar fi pasit vreodata la Studiouri de Televiziune, pentru ca tot Huidu la adus acolo.

    dar macar tu esti de acord ca gainusa pierde intruna, si pe buna dreptate pentru ca doar Huidu la ajutat pe gainusa sa aiba o Cariera in Televiziune, si tot Huidu ia dat un loc lui gainusa in Emisiunea sa la PrimaTV, numita CRONICA CARCOTASULUI, care cu venirea lui gainusa a devenit "cronica carcotasilor". si acum ca nu mai este Huidu pe nicaieri, acum gainusa se chinuie ca ratatul ce este sa primeasca un loc la Televizor, crezand ca el are o cariera si fara Huidu, chiar daca se Insala AMARNIC.
  • gainusa gainusa
    in ultimii ani, gainusa a demonstrat cat de valoros e...pierde intruna. dar e bine ca mai gaseste prosti sa-l angajeze, vezi radio 21, acum digi.
  • abdu rehab abdu rehab
    gainusa asta este un NIMIC care sa asezat pe langa HUIDU ca sa primeasca de la HUIDU un loc cald si comfortabil si sa nu moara de frig si foame din lipsa de slujba, si doar sa fure Emisiunea lui HUIDU. gainusa doar incearca sa isi aduca Sketch-urile sale Ieftine, Rasuflate, si Expirate (toate FURATE de la HUIDU bineinteles) ca sa mai castige si el un Ban de la Digi 24 cum o face acum si Toni Grecu de la Divertis. gainusa mereu a fost un Mascarici si un Ratat, care doar sa pus pe langa HUIDU ca sa aiba si el cine sa il vada, si din momentul ce el si Dezbracatu au facut Emisiunea fara HUIDU, Emisiunea sa dus pe Apa Sambetei. presimt ca nici un an de Zile nu va dura cusurgii astia RATATI la Digi 24 din lipsa de Audienta.

Trimite un comentariu

sus