Skip to main content

Mynele TV, televiziune fondată de Costi Ioniţă, a rămas fără licenţă

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să retragă licenţa postului Mynele TV, fondat de Costi Ioniţă. Consiliul a decis ridicarea licenţei întrucât postul şi-a întrerupt emisia bine de 96 de ore.

Aceeaşi societate - Happy Music -  a pierdut, în urmă cu două săptămâni, şi licenţa MusiKlub tot din cauză că nu mai emis.

La momentul respectiv, reprezentantul postului, Răzvan Rădulescu, a vorbit despre acţionariatul societăţii Happy Music: „Se fac modificări, în mod normal era Costi Ioniţă cu Corina Boabeş. Ar trebui să fie Corina Boabeş 100%. Trebuie să iasă de la Registrul Comerţului noul certificat cu acţionar 100% Corina Boabeş. Trebuia să iasă de săptămâna trecută. Încă aşteptăm. Birocratic vorbind, Costi Ioniţă a predat acţiunile sale către Corina Boabeş, care este acum acţionar unic”

Reprezentanţii CNA au făcut un control ieri, 9 martie, la sediul autorizat al Mynele TV, însă acolo s-a constatat că în acel spaţiu îşi desfăşura activitatea o altă societate decât cea care deţinea licenţa postului de televiziune.

Ce spune legislaţia: 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat această decizie în baza articolului 57 (1) b din Legea audiovizualului:
(1) Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii:
b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului;

Reamintim că, în decembrie 2014, Cristi Burci a bătut palma pentru a prelua postul Mynele TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.  Mynele urma sa fie transformat intr-un post pentru tineri, realizat de cursanţii Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu, deţinută de Burci.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    radu, acum TOTI manelistii, folcloristii, si cocalarii, inca mai BOCESC de suparare si tristete ca a fost inchis 0TV-ul (si mai nou a fost inchis si diaconescu), acum mai plang ca nu mai exista nici Mynele. dar nu fiti tristi, inca mai exista: Antena 1, Antena 3, Etno TV, Taraf TV, Ghita TV, Trinitas TV... si lista continua!!!
  • radu radu
    OFFF,VIATA MEA,MANELISTUL LUI PESTE,VEDETA DIN USA CARE FRAIERESTE PROASTELE,MAI ALES BRUNETELE;CE SA VA ZIC,FANILOR ACESTUI ANALFABET?....MAI PUNETI BURTA PE CART SI MAI CITITI...LASATI DRACULUI TAMPENII DE GENUL.....OOOFFFFF,VIATA MEAAAA!....
  • abdu rehab abdu rehab
    inca un Post de Manele mai putin. si se mai lauda Burci ca va face o Televiziune noua din Mynele, si ce mai Calitate de tip Black Screen mai are Mynele acum. Burci a facut un gest bun cu Mynele avand un Black Screen.

Trimite un comentariu

sus