Skip to main content

PRESA DE AZI. Păcatele lui Mazăre. Ce costum i s-ar potrivi la parada din acest an

 

A fost faraonul Ramses, a fost Suleyman Magnificul, a fost Regele Soare. Ce rol i s-ar potrivi lui Radu Mazăre la parada de la Mamaia din acest an? Ziarul Adevărul găseşte răspunsul ilustrat pe prima pagină. Titlul: Păcatele lui Mazăre. În interior Adevărul relatează cum a ajuns De la sultanul Suleyman la "beciul domnesc".

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă prima pagină a ziarelor de azi:

- Cum şi-a folosit Voiculescu angajaţii în afaceri murdare, scrie Evenimentul zilei într-un material "exclusiv pe print", o compilaţie de lucruri apărute de-a lungul timpului în presă. "Mogulul Dan Voiculescu le-a dat salarii grase, i-a împrumutat cu bani sau i-a sprijinit să-şi dezvolte propriile afaceri şi le-a cerut, în schimb, să-l ajute la finanţarea partidelor partenere, să semneze acte dubioase, să şantajeze şi să-i rezolve problemele prin influenţa trustului de presă pe care îl patrona."

Alături de nume cu probleme penale (precum Codruţ Sereş, Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Alexandrescu) sau de deontologie (Mihai Gâdea, despre care se aminteşte împrumutul de 785.000 de lei de la Dan Voiculescu), compilaţia din Evenimentul zilei îl pune şi pe Cătălin Tolontan, despre care scrie că este "cel mai bine plătit din trust, depăşindu-i cu mult pe Mihai Gîdea, Mircea Badea, Adrian Ursu sau Dana Grecu". Titlul casetei: "Tolontan, plătit din banii Crescent".

- Cine l-a ţinut în braţe pe Horia Georgescu, titrează Jurnalul Naţional, ziar care apare în format A4, în 16 pagini.

- Un divorţ e pe prima pagină din Click. Soţia lui Ploieşteanu: "Duc la tribunal filme cu Nelu şi amanta"

- Pe prima pagină din Libertatea, explicaţiile unui alt divorţ, mai vechi: Mihai şi Iulia Albu. Titlul: Divorţ din cauza chiloţilor.

- România liberă notează ceva "nefiresc" - Ministerul Educaţiei a pierdut orice control pe ora de religie. Elevii învaţă după caiete care au ca autori preoţi sau teologi.

- "Câini de circ" pe prima pagină din Gazeta Sporturilor, după ce Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul ch Chiajna: "Elevii lui Şumudică şi-au dresat adversarii chiar în Ştefan cel mare."

- Pe prima pagină din Ziarul Financiar, "Antreprenorul în serie Radu Georgescu spune că incubatoarele din IT au ajuns să duduie după ce în urmă cu zece ani el nu găsea tineri antreprenori. Ambiţia fondatorului Gecad este să intre în piaţa ceasurilor inteligente.

Rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. Prima pagină a ziarelor de azi

  • Adevarul-18-03-2015
  • Click-18-03-2015
  • EvenimentulZilei-18-03-2015
  • GazetaSporturilor-18-03-2015
  • JurnalulNational-18-03-2015
  • Libertatea-18-03-2015
  • National-18-03-2015
  • RomaniaLibera-18-03-2015
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei.eu andrei.eu
    De ce acestă rubrică atât de interesantă nu este una zilnică?

Trimite un comentariu

sus