Skip to main content

Pro TV a mutat Ferma Vedetelor de sâmbătă seara mai târziu cu două ore

 
Ferma Vedetelor - concurenti
Ferma Vedetelor - concurenti

MUTARE. La două săptămâni după lansarea grilei de primăvară, Pro TV face o schimbare în program. Emisiunea Ferma Vedetelor de sâmbătă seara este difuzată mai târziu. Producţia a fost mutată de la 20.30, la 22.30. În locul ei va fi difuzat un film de acţiune cu Jason Statham, În siguranţă.

Publicitate

Săptămâna trecută, emisiunea Ferma Vedetelor a fost lider la nivel naţional şi pe comercial, însă urbanul a fost al Antenei 1, care sâmbăta are programat Te cunosc de undeva.

Ferma a fost urmărită la prima sa difuzare într-o zi de sâmbătă de aproape 1,9 milioane de persoane din întreaga ţară, în timp ce Antena 1 a avut o medie de aproape 1,6 milioane de privitori.

La oraşe, Antena 1 a fost liderul, cu o medie de 922.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV a avut 760.000 de privitori.

Pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost liderul, cu 497.000 de persoane, în timp ce Antena 1 a fost urmărită de 344.000 de persoane.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Hai sa schimbam ora difuzarii emisiunilor noastre in functie de ratingul concurentei. Da, buna strategie, ce sa zic?!
  • dinulescu a dinulescu a
    Pro tv vrea să lanseze un sserial nedemn de România care să facă țara de rusine adică pe noi locitorii ei acest serial "lecții de viață" doreste să socheze prin dramatismul său. Si vă spun în premieră din surse neoficiale că trebuie anulat măcar primul episod pilot pt. o discuție serioasă cu scenaristii acest serial nu poate a sta în picioare si funcționa ca telrspectatorii să îl privească atâta timp cât si jigneste pe modelul filmului "poziția copilului" ce a făcut vâlvă acum mulți ani aproape 3. Nu vedeți încă Mihaela Rădulescu jigneste pe față concurenții parcă pusă de post iar Ruxandra Ion nu si-a luat încă tălpăsița, nu sa făcut curat.
  • Florin Florin
    cica de maine incepe Lectii de viata la 18 pe Protv. Asa zice site-ul Constantin Entertainment. stie paginademedia mai multe?

    PS : Aveti probleme cu comentariile. Unele se pierd in sistem.
  • iulia1 iulia1
    Va fi scos si VineCheful. Nu performeaza. Se vor mai difuza episoadele produse pana acum.
  • Elena Elena
    Daca tot au fost pe primul loc la nivel comercial, oare de ce au schimbat difuzarea emisiunii ?
  • geo geo
    M-am săturat de marile televiziuni comerciale care tot schimba ora de difuzare a emisiunilor, in funcție de ”oferta” concurenței.
  • duta daniel duta daniel
    trebuia sa l lase la 20:30

Trimite un comentariu

sus