Skip to main content

Pro TV reacţionează după valul de critici la adresa Mihaelei Rădulescu: „Este cunoscută pentru dezinvoltura sa şi pentru calităţile sale de entertainer”

 
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Reprezentanţii Pro TV au reacţionat astăzi după valul de reacţii la adresa prestaţiei Mihaelei Rădulescu, jurat la Românii au talent - show care a avut vineri debutul.

Publicitate

Pro TV a încercat să explice ieşirea Mihaelei Rădulescu când i-a spus unei fete de 14 ani că trebuie să slăbească  cinci kilograme.

„Numărul de gimnastică ritmică prezentat pe scenă de către trupa Diamond Duo a fost unul dintre preferatele juratei. Mihaela a simţit oportun să le dea un sfat părintesc celor două fete, pentru a se putea ridica la înălţimea aşteptărilor. Ştiind ce înseamnă sportul de performanţă şi cu precădere gimnastica ritmică, pe care a practicat-o timp de mai mulţi ani, câştigând diferite concursuri de profil, Mihaela a încercat să le ajute pe cele două fete de la Diamond Duo, să le amibţioneze, să lupte şi să facă tot posibilul ca visul lor să devină realitate”, se arată în comunicatul Pro TV.

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru dezinvoltura sa, profesionalism şi pentru calităţile sale de entertainer. Astfel că, sărutul pe care jurata i l-a dat lui Florentin Hriscu în finalul reprezentaţiei acestuia a fost o reacţie spontană ce s-a integrat în show, corelat cu emoţiile concurentului, dar şi cu mesajul pe care acesta îl avea pe tricou: Sărutul este limbajul iubirii. Vino şi vorbeşte-mi!, au mai explicat aceştia atitudinea Mihaelei Rădulescu.

În urma comentariilor legate de reacţiile Mihaelei din timpul primei ediţii Românii au talent, Andra a postat pe pagina sa de facebook un mesaj la adresa colegei sale:

“Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere şi pentru toate laudele, sunt de-a dreptul copleşita! Sunteţi minunaţi!  Şi dacă tot a venit vorba despre reacţia publicului, voiam doar să vă mai spun că, deşi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Rădulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reacţia acestor oameni a fost totuşi prea dură la adresa ei. În orice show de acest gen există şi momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a născut discuţii pro şi contra, în fond are 20 de ani de televiziune în spate. Aş dori ca lumea să facă diferenţa dintre juratul Mihaela şi omul Mihaela, atât. Vă mulţumesc încă o dată, cu mii de imbrăţişări, ca aţi fost alături de noi la debutul emisiunii, mai ales că, n-am nicio îndoială, aici veţi fi până la ediţia finală!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Oh, sensibila floare, Milene, de unde oi fi aterizat tu pe acest site, din aceasta lume cruda ?
    Ce sublima dulceata de trandafiri sunt vorbele tanarului Dani.
    La nunta unui asemenea barbatel romantic se califica Catalin Botezatu (cu cacofonie).
  • aa aa
    jos cu raduleasca...sa pleceeeee
  • Singur Acasa Singur Acasa
    Observ ca gunoiul tv rezoneaza bine cu gunoaiele din public.:)
  • Florin Florin
    Otevistule, sportivii aud mereu asta. Fara acel cineva care sa le spuna asta, ei nu ar
    face performanta.
  • Florin Florin
    Otevistule, sportivii aud asta atunci cand este nevoie. Fara acel cineva care sa le spuna asta, ei nu ar face performanta.
  • Otevisul de serviciu Otevisul de serviciu
    Da, si daca iti spunea TIE ca esti grasa, iti placea maxim.
  • Andreea Andreea
    Ceea ce face Mihaela Radulesc la Pro TV e pur marketing, pentru asta au adus-o, ca femeile sa ii critice atitudinea, iar barbatii sa saliveze dupa silicoanele ei mereu "aranjate". Iar o publicitate negativa te propulseaza mult mai bine. Tocmai de aceea sunt sigura ca urmatoare editie va avea mai mult telespectatori.
  • Ileana Lucaciu Ileana Lucaciu
    Sunt absolut penibile comentariile celor care o critică pe Mihaela Rădulescu. E o femeie frumoasă, cu experiență în solicitările unei emisiuni tv. Se achită perfect de rolul de jurat, pentru că și acesta este un rol. Totul e să nu alunece formatul emisiunii pe panta cazurilor speciale lacrimogene.
    Adevărul e că nu se pot descoperi mereu talente. Românii sunt talentați ... la furt, la bârfe în mare proporție după cum se vede zilnic în jurnalele tv.
  • Milene Milene
    tocmai acest Dani Otil afirma :

    ''Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa “doamna mea” arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.''

    ....oare ce ar spune acest barbat destept despre afirmatia ta?...
  • Florin Florin
    lumea uita ca Mihaela si Bebe au venit in locul lui Mihai Petre. Andra si Andi vin cu zaharelul, Mihaela si Bebe sunt sarea si piperul din juriu. La fel exista si Simon Cowell la Britains got talent. Problema este ca Mihaela e o femeie, motiv pentru care atunci cand prostii incep sa dea in ea ii gasesc nume de familie nefolosite in spatiul public si comparatii urate. Este trist, dar nu surprinzator.
  • Danny Danny
    Stie vreunul dintre voi cine a fost acela care a propus-o pe Mihaela Radulescu in calitate de jurat la "Romanii au talent"? Pentru ca se pare ca singura calitate a ei acolo este sa creeze rumoare, apoi rumoarea aduce audienta, audienta aduce bani si la asta se reduce totul. Cine a adus-o, stie bine ce-i poate pielea si acum nu trebuie decat sa stea si sa priveasca spectacolul. Comunicatul asta nu aduce vreo surpriza, ce-ati fi vrut sa spuna Pro-ul?
    Am impresia ca a fost adusa ca sa joace rolul de "oaie neagra", rol care ii si place destul de mult, judecand dupa reactiile pe care le-a avut pe Facebook.
  • Cosmin Cosmin
    Fa un prim pas spre a nu mai fi locuita si pleaca din ea! Ne-ai face fericiti!!!
  • Florin Florin
    Vai, dar ce te mai roade. :))
  • Adi Adi
    Uau!! Cata ipocrzie! Ma gandeam sa zic nerusinare. Comunicatul asta arata cat de prosti de ne crede Protv! Cat despre Tiganu....Ce mai e de zis. Nu a inteles dupa atatia ani care este diferenta dintre centura si un studio de televiziune. Dar, lumea se uita, CNA doarme. Ce pacat ca tara asta frumoasa e si locuita!
  • Nour Nour
    Oare Raduleasca e de acord cu religia in scoala ? :)))

Trimite un comentariu

sus