Skip to main content

Reality show tragic. Sportivi olimpici francezi au pierit în Argentina într-un accident de elicopter. Filmau un program TV cu celebrităţi

 
Dropped
Dropped

Dropped
Foto: Associated Press

Publicitate

Zece persoane, printre care campioni olimpici francezi şi jurnalişti au murit într-un accident de elicopter în Argentina, în timpul filmărilor pentru Dropped, un show de supravieţuire cu celebrităţi, scrie mashable.com.

Două elicoptere, cu care echipele emisiunii erau transportate, s-au ciocnit în aer. Opt victime făceau parte din echipa emisiunii. Guvernul din provincia La Rioja (unde a avut loc accidentul) a anunţat într-un comunicat că printre cei zece morţi se află şi sportivii francezi Camille Muffat, medaliată cu aur la înot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, medaliat olimpic la box, şi navigatoarea Florence Arthaud, notează Mediafax, care citează Associated Press.

Printre victime se mai numără regizorul Laurent Sbasnik, producătorul Edouard, Brice Guilbert (artist) şi jurnaliştii Lucy Mei-Dalby şi Volodya Guinard.

La concursul Dropped au participat mai mulţi sportivi din Franţa: înotătorul Alain Bernard, ciclistul Jeannie Longo, fotbalistul Syilvain Wiltord, Anne-Flore Marxer (snowboard) şi Philippe Candeloro (skater). Aceştia nu se aflau în elicopterele care s-au ciocnit.

FORMAT. Dropped a fost creat de postul TF 1, ca un format cu celebrităţi, de tip „survivor”. Participanţii sunt lăsaţi în diverse zone, doar cu rezerve de apă şi trebuie să-şi procure singuri hrana şi să-şi construiască adăposturi până ajung într-o zonă civilizată.

Legătura cu echipa de producţie este ţinută printr-un GPS< pentru a fi reperaţi în caz de urgenţă.

GALERIE FOTO

  • Elicopterele s-au prăbuşit în provincia La Rioja. Foto: AP via Daily Mail
  • Dropped 7
  • Dropped 6
  • Dropped 5
  • Dropped 4
  • Dropped 3
  • Dropped 2
  • Dropped 1

Compania care produce show-ul, Adventure Line Production, a remis un comunicat legat de incident:

„Confirmăm tragicul eveniment din timpul filmărilor pentru cel de-al doilea sezon Dropped, desfăşurat în Argentina. Două elicoptere s-au ciocnit la scurt timp după decolare, accident soldat cu zece victime.”

Trailerul emisiunii Dropped:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    in ritmul asta, cat de curand, poate se va ajunge sa se faca Reality-Show-uri in stil Hunger Games, cu cat mai multi concurenti sa moara in cine stie ce probe, si Ultimul concurent ramas in Viata sa fie Castigatorul (eu personal, as vedea chestii de genul asta).

Trimite un comentariu

sus