Skip to main content

Telekom România lucrează cu trei agenţii pe zona de digital: iLeo, Interactions şi Kinecto

 
telekom
telekom

telekom

Publicitate

Telekom Romania dezvoltă proiecte şi campanii de marketing digital împreună de trei agenţii de online – iLeo, Interactions şi Kinecto. Cele trei agenţii vor oferi servicii de creaţie online, vor asigura implementări şi dezvoltări tehnice, optimizări de performanţă şi vor derula campanii specifice proiectelor digitale ale Telekom, anunţă compania.

iLeo, Interactions şi Kinecto au fost desemnate în urma unei licitaţii la care au participat şase agenţii specializate în servicii de comunicare online din România. Cei trei câştigători vor susţine toate liniile de business ale Telekom Romania – retail, portaluri de conţinut, website-ul telekom.ro – şi vor oferi concepte creative şi soluţii diversificate pentru nevoile de business ale companiei, adaptate mediului online.

iLeo este parte a Leo Burnett Group şi este deţinută în majoritate de către Publicis. Interactions este o agenţie de comunicare digitală, specializată în programe ample de eCRM.

Fondată în 2002, Kinecto este parte din Isobar, o agenţie digitală globală, care reuneşte 3.700 de specialişti în birourile din 42 de ţări. Kinecto îmbină cu succes creativitatea, strategia, tehnologia şi datele pentru a conecta în mod eficient brandurile cu consumatorii lor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus