Skip to main content

TVR: Televiziunea Română rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor Euro 2016

 
televiziune tvr mediafax
televiziune tvr mediafax

„Televiziunea Română rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air pentru Campionatul European de fotbal din 2016„, au anunţat reprezentanţii TVR printr-un comunicat de presă.

Publicitate

Pachetul vizat conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei Naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finala).

„Situaţia financiară a TVR este una extrem de dificilă, însă televiziunea publică face toate diligenţele necesare pentru ca toţi telespectatorii din România să aibă acces la evenimentele de importanţă majoră, aşa cum sunt ele definite în Hotârârea Guvernului nr. 47/2003”, se mai arată în comunciatul postului public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Televiziunea Romana ramane in cursa pentru drepturile EURO 2016
    […] Reprezentanții TVR printr-un comunicat de presă: „Televiziunea Română rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air pentru Campionatul European de fotbal din 2016„ ne informeaza PaginadeMedia.ro […]
  • Livia Pila Livia Pila
    Minciuna asta a mai spus-o numitul TANASE STELIAN si acum doua luni. Chiar nu e nimeni sa il ia de guler si sa il dea afara din TVR?
  • bahmu bahmu
    Multa lume s-a bucurat si a dat in TVR dupa ce cei de la Telekom s-au laudat cu ''lovitura'' lor...parca vad ca TVRul va cumpara toate meciurile in pachetul ''free to air'' de la CE 2016. Adica TVRul si Telekomul vor difuza aceleasi meciuri.
    Numai ca audienta Telekomului va fi nesemnificativa si nu isi vor acoperi nici macar un sfert din investitie.
  • comentatorul comentatorul
    Dar Tolontan... ce zice domnule Tolontan?

Trimite un comentariu

sus