Skip to main content

Vibe FM şi-a schimbat oficial profilul. Postul a trecut de la dance, la soft gold

 
vibe fm
vibe fm

vibe fmDe la Vibe FM cu muzică dance, la soft music. Trustul media Lagardere a anunţat, din această săptămână, schimbarea poziţionării Vibe FM.

Publicitate

Alice Tudor (care vine de la Kiss FM) şi Camelia Chenciu (cu experienţă de programe la Radio 21) vor prezenta principalele programe ale Vibe FM.

Andrada Burdalescu, jurnalista care coordoneazăîn România activităţile trustului Lagardere: „Trustul Lagardere are o poziţionare strategică pe piaţa din România, cu Europa FM un radio adult care se adresează publicului activ, responsabil, curios să afle şi săînţeleagă ce se întâmplăîn jur, cu Radio 21 o staţie de distracţie destinată tinerilor şi cu Vibe FM care completează, acum, portofoliul poziţionării pe piaţa, adresându-se celor care vor o muzică relaxantă, soft, care le trezeşte amintiri frumoase. Vrem să acoperim o plajă cât mai largă a audienţei şi vom continua să realizăm şi să le prezentăm ascultătorilor noştri cele mai atractive programe pentru fiecare categorie de public, în funcţie de staţia radio pe care o ascultă, fideli crezului nostru în profesionalism şi independenţă editorială".

CNA a aprobat la data de 27 ianuarie transformarea Vibe FM din post dance, într-unul „soft gold”, după cum paginademedia.ro a scris AICIVibe FM  are şapte licenţe – una prin satelit, în Bucureşti, şi staţii locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Chiar tot ce e bun trebe s dispara?
  • petri petri
    gata m-am mutat pe dance fm sa vedem pana cand....... nasoala miscare ati facut
  • Monica Monica
    mare greseala...am fost foarte dezamagita...inca un post de radio fara personalitate....
  • Lucian Lucian
    Ar trebuii sa schimbati si numele postului.Vibe FM nu rezoneaza deloc cu ceea ce difuzati acum....
  • Lucian Lucian
    Ar trebuii sa schimbati si numele postului.Vibe FM nu rezoneaza deloc cu ceea ce difuzati....
  • sorin sorin
    Ca de obicei... ce e bun, se termina repede... probabil studiile avansate de piata ale VibeFM si profilul majoritar al consumatorilor de muzica (ascultatori), au indicat faptul ca pentru a castiga market share si un awareness mai bun cat si imbunatatirea tuturor indicatorilor de piata si brand, trebuia sa se intample aceasta nefericita schimbare... iar VibeFM isi asuma pierderea ascultatorilor actuali in favoarea altora noi, posibil mai numerosi... Nu contest decizia neavand toate datele necesare dar in niciun caz nu vom mai asculta VibeFM in orice sala de fitness in care intram, orice Pub/Cafe, pe radio, pe net, petreceri private, chiar si unele cluburi uneori sau in orice alta situatie... Pacat... dar si mai pacat e ca nu a mentinut varianta de online in vechiul format: "Postul Vibe FM va rămâne în varianta dance, așa cum este acum, numai în online, potrivit lui Sorin Dragomir" http://www.realitatea.net/veste-cumplita-pentru-fanii-vibe-fm_1618729.html
  • unu unu
    dupa radio guerrilla acum si asta ! totul pentru ban, totul pentru consum...sa asculte masa !!!:P
  • magda magda
    1. Ce au facut oamenii din Lagardere cu SmartFM? Era pe același target

    2. Verdict dupa 5 zile: Copie Magic. Playlist copy-paste 1 la 1, Inclusiv jingles-urile

    Astept un radio chill/ambient
  • ștefan ștefan
    Ați făcut cea mai neinspirată alegere cui ia venit această idee? Andradei Burdalescu
  • Domnul Filoftei Domnul Filoftei
    Vor transmite si Tradarea seara de la ora 20 , comentata de una dintre cele doua DJ-ite care lucreaza 12 ore pe tura , ca la santier .
  • Adi Adi
    Groaznic... Voi mai asculta vibe când voi împlini minunata vârsta de 100 ani. Cea mai neinspirata decizie din pct meu de vedere. As spune "rusine", dar na...
  • Radio Kanal D Vibe Radio Kanal D Vibe
    Femeile au inca un post de radiomasturbation . VibeFM versiunea radio a Kanal D....
  • marius marius
    In afara de Robert, caruia ii multumesc pentru frumosul mesaj adresat lui Grigore, e foarte clar ca nu intelegeti aceasta afacere numita radio. Printr-un alt post de soft, lagardere subrezeste magic fm care a 'furat' ascultatori de la europafm. radio 21 prin aducerea lui gainusa, ia ascultatori de la kissfm. din pacate, DA, in Romania e mai sexy sa demolezi, dar piata de publicitate este proasta si mica. castigator din toata afacerea e rockfm a carui audienta este in crestere si va mai creste. pana apare un produs similar pe piata. cam asta e 'afacerea' cu lansarea unui radio cu 2 dj. sunt de ajuns ;)
  • Robert Robert
    Felicitari, esti oficial imbecilul zilei
  • Ayatollahul Grigore Ayatollahul Grigore
    Deci inca un radio pentru gay dupa Magic FM si Gold FM ....

Trimite un comentariu

sus