Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş despre relaţia cu Smiley: Totul e spontan. Niciunul dintre noi nu a încercat să fie mai bun decât celălalt. Nu ne-am certat niciodată. Am făcut 40.000 de km la Românii au talent

 
Bartos 3
Bartos 3

Bartos 3

Publicitate

VIDEO. “Niciunul dintre noi nu a încercat să fie mai bun decât celălalt”, a spus Pavel Bartoş la interviurile Paginademedia.ro despre relaţia cu Smiley, partenerul de prezentare de la Românii au talent. “Dacă s-ar întâmpla aşa, ar interveni un fel de tensiune”, a adăugat el.

Bilanţul a cinci sezoane Românii au talent:

“Chiar făcem cu Smiley un calcul: am făcut peste 40.000 de kilometri, am băut peste 30.000 de cafele, ca să nu mai spun câtă apă plată cu lămâie. Dar ce a fost cel mai important, ne-am consolidat foarte mult prietenia”.

Bartoş a povestit că îi este greu să îi spună Smiley şi că “naşul” cuplului a fost producătoare Mona Segall:

“Eu îi spun Andreiu. Niciodată n-am putut să-i zic Smiley. Smiley mi se părea mai de scenă. Suntem atât de apropiaţi încât avem diminutive sau pur şi simplu nu ne spunem nimic. Dar în general îi spun Andrei sau Andreiu.”

Bartoş, despre relaţia cu Smiley:

“El nu este un om al scandalurilor. Este un om cu mult bun simţ, are şi avantajul unor părinţi extraordinar, cu o educaţie pe măsură. Are un bunsimţ câteodată enervant. Niciodată nu l-am văzut vorbind de rău pe cineva.”

“Întotdeauna dă cât simte. Niciodată nu încearcă să dea mai mult sau să fie altceva decât e.

“N-a fost niciun fel de training, n-am făcut repetiţii înainte. Să zicem tu faci aşa, eu fac aşa. Nu! Au fost foarte multe întâlniri. Vorbindu-ne mult, ne cunoşteam din ce în ce mai bine, vezi unde are el o temere, unde am eu o temere. E foarte important să te cunoşti cu partenerul foarte bine.“

La început ne-am uitat la ce fac cei de afară, că formatul e internaţional. Ne-am uitat la America’s got talent, Britain got talent, ne-am uitat şi la Thailanda şi ne-am făcut o idee. Dar în clipa în care am urcat pe scenă s-a schimbat tot.

“După atâtea sezoane suntem naturali şi suntem noi, aşa cum suntem. Când vedem ceva frumos, ne place, când vedem ceva măreţ, ne impresionează.”

"Noi nu ne-am certat niciodată. Niciodată. Jur."

"Totul e spontan acolo Îmi vine mie o idee, îi mai vine lui o idee. Dacă noi am face dinante, ar părea o făcătură. Noi mergem foarte mult pe ideea de improvizaţie, de spontaneitate."

Cum gestionează presiunea ratingului?

“Nu ne gândim atât de mult la rating. Dacă te gândeşti prea mult la asta, intri într-o tensiune. Pornim cu un produs pe premisa că vom avea rating. Brandul Pro TV este unul fenomenal. De aceea ceea ce faci tu în spate, pregătirea ta, trebuie să fie pe măsură. Până apari pe post trebuie să fii la un anumit nivel, pentru că trebuie să gestionezi un format, o muncă a oamenilor din jurul tău colosală.

La rating mă pot gândi a doua zi dimineaţă sau seara, după ce se dă stop. Eu trebuie să gestionez relaţia cu publicul, cu juriul, cu concurenţii. Făcându-le bine, ratingul apare sau nu apare. A doua zi te bucură. În general mi s-a întâmplat să am bucurii.

Dar nu sunt ahtiat după rating. NU ratingul mă face pe mine, e fac ratingul! Doamne, ce vorbă mare am spus! Să nu se înţeleagă altceva: ratingul îl face echipa Românii au talent, ratingul îl face brandul Pro TV. Exista o vorbă la un moment dat, pe Pro TV poţi să pui şi mira că tot face două puncte de rating.”

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Bartoş despre relaţia cu Smiley

VIDEO. Începuturile cuplului Bartoş - Smiley. Nu ne-am certat nciodată

VIDEO. Pavel Bartoş despre presiunea ratingului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus