Skip to main content

VIDEO. S-au supărat că şterge vopseaua cu pisica. Spotul Oskar, 20 de reclamaţii la CNA

 
Oskar_IQAds
Oskar_IQAds

Oskar_IQAds
Sursa foto: IQads

Publicitate

Pisica buclucaşă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit 20 de reclamaţii pe subiectul unei reclame la vopseaua lavabilă Oskar. Problema? Un bărbat care şterge un perete pătat cu vin cu ceva ce pare a fi o pisică albă şi pufoasă.

Printre semnatarii reclamaţiei se numără şi o organizaţie neguvernamentală, Asociaţia pentru apărarea Drepturilor şi Intereselor Consumatorilor .

Din sesizarea organizaţiei: „Am constata că v-a scăpat un clip publicitar, pentru vopseaua Oscar prin care un animal este chinuit de către soţul sau partenerul de viaţă. Mai concret bărbatul după ce priveşte un perete murdar, pune mâna pe motanul sau pisica albă din locuinţă şi şterge câteva secunde cu blana acestuia murdăria, în timp ce acesta miaună toată perioada.”

Reclama la Oskar, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iordache Melania Iordache Melania
    correct, mare dreptate averti
  • Radu Radu
    Esti bolnava cucoana :))))
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Foarte corect comentariul Ioanei, de la un capat la altul.

    O reclama haioasa si inofensiva, pe care nu vad cum ar putea cineva sa o ia in serios si sa o considere ofensatoare/periculoasa.

    Daca o interzice, CNA-ul se acopera de ridicol. Oricum, cei care au cerut interzicerea reclamei au facut-o deja.
  • Alina Alina
    Sorin Aradean ai comportament de domnisoara batrana ...hai inteleg nioste dudui "nefe" sa reactioneze asa dar un barbat?! sa postezi atat de plangacios ca este lezata imaginea este exact ce-si doresc femeile de la un barbat :))
  • Andreea Andreea
    Eu am o pisica...dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa o folosesc pe post de carpa de sters praful.. Hm..acum ca am vazut reclama...ma gandesc ca pot face economie la carpe de praf! Super tare!
  • Andreea Andreea
    Da, de acum vom cumpara motani in loc de carpe de praf . stupidule!
  • Corina Corina
    Pe cand o reclama cu cel mai bun fond de ten din lume, acopera asa bine ca n-o sa se mai vada vanataile pe care ti le-a facut barbatu'? Barbati, puteti sa va caftiti linistiti nevestele, se acopera totul cu fond de ten...Evident, o GLUMAAAAAA!!!
  • Petrache Petrache
    de acord. Sa nu cumva sa fie deranjati pedofilii iubitori de animale de desenele astea animate.
  • mâţa mâţa
    miau
  • raku raku
    bai deci eu iubesc animalele (am doua pisici si 6 caini) dar consider ca e funny clip-ul, prea multa seriozitate in tara asta.
  • nadia nitov nadia nitov
    in romania trebuie sa fii foarte atent cu scenele de torturarea a animalelor pentru ca s-a demonstrat faptic ca romanul are samanta de criminal in el si abia asteapta sa macelareasca orice animal. prin urmare nu de incurajare are nevoie ci de sensibilizare, de educatie. nu pot uita scena cu cei doi tineri care jucau fotbal cu o pisica pe o scara de bloc pana au omorat-o! nu dai exemple de cruzime unui popor deja pus pe crime. :( reclamatiile sunt venite cu siguranta de la oameni care stiu ce se intampla in romania cu toate animalele. :( este macel oficializat. am acasa o pisica din voluntari cu maxilarul rupt cu o caramida, cu un ochi infundat in orbita tot de la izbitura care i-a rupt falca si cu alice in burta. astia sunt romanii si unor asemenea creaturi nu le pui reclame cu pisici chinuite ca e ca si cum le dai dezlegare la omor. :(
  • abdu rehab abdu rehab
    am vazut si eu Reclama asta de cateva ori, si eu cred ca este foarte amuzanta. in Reclama asta doar se arata un pic de simt de umor, la fel ca si Reclama Teletech cu popa Batman, care si aia a fost INTERZISA de CNA. si CNA-ul INTERZICAND Reclama este o dovada clara ca CNA uraste tot ce este asa zis "Ofensiv". deci inseamna ca CNA = bolsevism securist tipic.
  • Sorin Aradean Sorin Aradean
    Simona, inteleg ca ai aplaudat reclama cu pricina. Probabil ca ti s-a parut la fel de nostima si cea la pufuleti in care subiectul tine in poala un cap uman fara corp caruia ii da sa guste din pufuletii respectivi. In timpul asta corpul ramas fara cap se loveste de toti peretii... Problema e ca voi in Bucuresti priviti mult prea usor destule lucruri, probabil de asta purtatoarea de cuvint a MAE Brindusa Predescu, in loc sa-si puna cenusa in cap ptr gafa cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei, a venit cu un contra-atac, sustinind cu tupeu ca oricum continutul brosurii a fost corect. whaaat ?
  • ioana ioana
    persoanele care au asemenea instincte le vor face fara reclame... sunteti spalati pe creieri si fara creativitate... atentia la detalii conteaza... pisica nu a avut experienta pe timpul reclamei de a sterge peretele... sunteti perfect retarzi... ps: voi astia... nu aveti treaba sa cereti ora de religie in scoala?? pps: iubesc animalele enorm... si daca te tot uiti pe net vezi filmuletul cu pisica care cere sa fie impinsa pe podea... wow... de fapt cineva sterge cu ea pe jos!
  • AdRock AdRock
    Reclama asta dovedeste ca exista oameni mai bolnavi decat publicitarii, da Sorin Aradean, de tine vorbesc.

Trimite un comentariu

sus