Skip to main content

VIDEO. Un promo Discovery despre Primul Război Mondial, premiat cu aur la Berlin

 
promo discovery
promo discovery

PREMIU.  Spotul realizat de echipa de creaţie Discovery România, alături de casa de producţie "We Are Basca", pentru marcarea unui secol de la începutul Primului Război Mondial, a fost premiat cu Aur la gala PromaxBDA Europe 2015 de la Berlin, la categoria "Channel or Programme Special Event Spot(s)".

Publicitate

Spotul, difuzat pe Discovery Channel România şi Bulgaria, în iunie 2014, a promovat două emisiuni dedicate acestui eveniment: Asasinatul de la Sarajevo şi Jurnalele Primului Război Mondial.

Echipa de creaţie Discovery a mai câştigat şi anul trecut două trofee în cadrul PromaxBDA New York şi Londra: Aur la categoria "Special News Report or Event Program Spot or Campaign" şi Bronz la categoria "Holiday/Seasonal/Special Event Program Spot" (New York), respectiv Aur la categoria "News/ information channel spots or programme campaign" (Londra) pentru un spot dedicat promovării seriei de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy.

Conceput de Adrian Luca, Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est, alături de casa de producţie "We Are Basca" şi regizat de Ioachim Stroe, clipul premiat anul acesta recreează atmosfera anului 1914, de la apartamentul în care s-a filmat până la elementele de decor. Muzica a fost special compusă de Luiza Zan.

Promo-ul câştigător

https://youtu.be/xYvJKCvNCuU

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus