Skip to main content

3 Aprilie. ANAF se pregateste sa scoata la vanzare proprietatile unde functioneaza Grivco si Antenele

 
sediul Intact
sediul Intact

RECUPERĂRI. ANAF a inceput procesul de selectie al evaluatorilor si pregateste scoaterea la vanzare a proprietatilor confiscate in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in august 2014, la zece ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

Publicitate

Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro ca Dan Voiculescu s-a fi interesat recent, printr-o scrisoare trimisa ANAF, cat a recuperat statul din prejudiciul de 60 de milioane de euro si ce bunuri a identificat statul in actiunea de recuperare a prejudiciului. In aceeasi scrisoare, Voiculescu intreaba daca bunurile deja confiscate si intrate in proprietatea statului au fost evaluate si la ce suma.
​​EXCLUSIV HOTNEWS. ANAF se pregateste sa scoata la vanzare proprietatile unde functioneaza companiile GRIVCO, Intact Media Group si televiziunile Antena 3, Antena 1/ Voiculescu se intereseaza din inchisoare daca au fost evaluate

INTERZIS. Singurul post independent de stiri din Crimeea, ATR, a fost fortat sa inceteze emisia, dupa ce incercarea sa de a-si innoi licenta a fost blocata de noile autoritati de reglementare in domeniul media, la un an de la anexarea peninsulei de catre Rusia, scrie The Guardian. ATR era singurul canal care difuza emisiuni in limba minoritatii tatare, care s-a opus anexarii, scrie HotNews.


The Guardian: singura televiziune independenta de stiri din Crimeea a fost fortata sa inceteze emisia

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Smaranda Smaranda
    Mariane, acum cine te mai plateste? Sau ti-a placut sa fii "intelectual" si ai ramas cu obiceiul de a posta?
  • Andreea Andreea
    Cine doreste, cine mai pofteste? Pe acest principiu se functioneaza, nu?
  • dorin dorin
    Tu vorbesti?!?! Invata limba romana si apoi impusca-te, postac incult ce esti.Ai invatat limba romana de la Basescu.Se vede.
    1.cozonac de Paste
    2.saii se scrie sa-i
    3.pluralul e cu doi "i" adica analfabetii.
  • Marian Marian
    din partea mea sa le vanda cat mai repede sa ii trimita lui FELIX oua si cozonac de pasti dar saii duca si lui PONTA jos pastorul si analfabeti de la INTACT
  • Iulian Iulian
    Arata bine sediul INTACT
  • tigi tigi
    Le cumpara DIGI si pe astea :)

Trimite un comentariu

sus