Skip to main content

Agenţia BPN, premiată cu bronz la New York pentru campania Zizin

 
Agenţia BPN, premiată cu bronz la New York pentru campania Zizin

Agenţia BPN, parte a grupului Lowe, a fost premiată cu bronz The Internationalist Awards for Innovation in Media pentru strategia de media propusă şi implementată de BPN România pentru campania ZIZIN #dacupace.

Publicitate

Dezvoltată de BPN şi Lowe&Partners, #dacupace este prima campanie de imagine realizată de ZIZIN, acesta având drept obiectiv diferenţierea brandului, într-un mod creativ şi original, în faţa consumatorilor, într-o piaţă aglomerată şi vocală, cea a apelor minerale.

Este al doilea an consecutiv în care BPN România este prezentă pe podiumul festivalului care premiază anual cele mai inovatoare campanii de media realizate la nivel global analizând strategiile şi rezultatele propuse de companii de media din întreaga lume.

Laura Lazăr, CEO, Apemin ZIZIN: „Bronzul obţinut în cadrul The Internationalist Awards for Innovation in Media, New York, nu face decât să confirme faptul că drumul ales pentru brandul ZIZIN, în urmă cu un an, a fost unul de bun augur. Am primit cu bucurie recunoaşterea meritelor campaniei media „ZIZIN dă cu pace”, mai ales că, aceasta a obţinut evaluarea pozitivă a unei comisii de talie mondială. Această distincţie ne oferă multă încredere pentru următoarele noastre campanii media şi ne dorim să revenim cu proiecte cel puţin la fel de curajoase. Le mulţumim agenţiilor BPN România şi Lowe & Partners pentru implicare şi susţinere.”

Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN România: „Suntem foarte mândri să vedem că ZIZIN şi BPN au fost premiate la una din cele mai importante competiţii de inovaţie în media din lume. Acest premiu reprezintă o binemeritată recompensă pentru echipa BPN care a lucrat la acest proiect şi o nouă dovadă a faptului că filozofia BPN, conceptul de Radical CommonSense aduce rezultate pozitive, atât pentru agenţie dar şi pentru clienţi .”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus