Skip to main content

Andreea Marin, din nou la TVR. Vedeta este invitată în emisiunea fiicei lui Mădălin Voicu

 
Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin revine în platoul Televiziunii Române, dar de această dată în postura de invitată în emisiunea "Se zice că...".

Publicitate

În ediţia de mâine a emisiunii prezentate de Ioana Voicu (fiica lui Mădălin Voicu) şi Flori Constantinescu la TVR 1, de la ora 17.10, Andreea Marin va vorbi despre atenţia pe care o acordă sănătăţii şi mai ales despre beneficiile programului de detoxifiere pe care l-a parcurs în ultima perioadă.

În emisiunea de divertisment "Se zice că..." mai sunt invitate cântăreaţa Alexandra Ungureanu, alături de trupa dAdA, cu care are o nouă colaborare, dar şi Raluca Zaharia de la UNICEF, care va vorbi despre o campanie contra agresiunii împotriva copiilor,

Se zice..., emisiune ajunsă la al doilea sezon, este un show de divertisment. Este prezentat de Ioana Voicu şi Flori Constantinescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mimi loi mimi loi
    vreau sa creasca taxa tv
    sa manice si gura lui fata lu madelin un copan mai gras
    si la toti preteni din politica respekt
  • Livia Pila Livia Pila
    TVR e in faliment? Nici vorba! Noi si noi colaboratori, noi si noi valori apari pe lista sa de plata. Mai ales ca taticul Madalin e in Comisia de cultura, arte si mass-media a Parlamentului si poate-poate ca il ajuta pe multiplu-corigentul TANASE STELIAN sa treaca si el clasa. Chiar nimeni nu e in stare sa faca ordine in haznaua tanasista?
  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Da, Minunat ca Medelin Voicu are fata in Tvr. Pe merit, desigur!)))))Nu-i asa, nea Tanase?:-(

Trimite un comentariu

sus