Skip to main content

Antena Group şi-a schimbat sediul social din clădirea confiscată de stat

 
Intact sediu
Intact sediu

Antena TV Group, compania care operează licenţele posturilor Antena 1, Antena Stars, Euforia TV şi ZU TV, şi-a schimbat sediul social, potrivit unei solicitări trimise la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Astfel, compania a informat CNA că şi-a mutat sediul social din Strada Gârlei nr 1 B, din clădirea care i-a fost confiscată în urma condamnării definitive a lui Dan Voiculescu.

Publicitate

Noul Sediu social este în Bulevadrul Ficusului, nr 22, în care grupul Intact mai are redacţii ale altor produse media, cum ar fi  Romantic FM, Intact Media Academy, Intact Production şi Open Media Network.

Reamintim că în august 2014 instanţa a decis confiscarea anumitor proprietăţi puse sub sechestru în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Confiscarea a fost dispusă pentru a se încerca recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un cetatean Un cetatean
    Acest sediu este construit cu cu banii din creditul acordat de Raiffeisen bank.Dupa confiscare ,statul trebuie sa-i plateasca bancii creditul acordat.
  • pArA pArA
    Da e foarte frumos ... dar e facut cu banii furati de la stat , de la romanii platitori de taxe ...
    Mai bine se mutau toti la sediul actual al lui Felix , sa faca de acolo transmisiuni in direct , ca de prin cimitire au facut deja ...
  • Horea Horea
    Sediul in care-i acum Voiculescu arata si mai bine.
    Desigur, "din punctul meu de vedere".
  • Iulian Iulian
    Pacat! Arata bine sediul INTACT, eu zic, din punctul meu de vedere, ca este cel mai frumos sediu de la o companie TV :)

Trimite un comentariu

sus