Skip to main content

AUDIENŢE. Românii au talent, cifre cu câteva sute de mii de români peste emisiunea de Paşte. A fost cea mai lungă ediţie din sezon

 
Cei trei tenori
Cei trei tenori

AUDIENŢE. Românii au talent a înregistrat aseară audienţe cu câteva sute de mii de români pe minut mai mulţi decât la ediţia din duminica de Paşte. Ediţia de ieri a fost cea mai lungă din sezon: s-a terminat aproape de miezul nopţii.

Publicitate

Paginademedia.ro va prezinta audientele celei de-a şasea ediţii Românii au talent din noul sezon, o ediţie specială, difuzată în prima zi de Paşte (intervalul 20.30-23.15):

NATIONAL. În fiecare minut, peste 3,6 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la emisiunea jurizată de Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu. La ediţia de Paşte, audienţa era de aproape 3,2 milioane de telespectatori.

Kanal D a fost pe interval pe poziţia a doua, cu peste un milion medie, iar Antena 1 a fost pe locul trei, cu 650.000 medie. De remarcat poziţia a cincea pentru postul de ştiri Realitatea TV.

Vârf naţional: 4.561.000 de telespectatori, la ora 22.36 (rating 24,7 şi cotă de piaţă 47,9%).

URBAN. Audienţă mai mare pentru Românii au talent în comparaţie cu ediţia de Paşte şi la oraşe. Peste 1,8 milioane media în mediul urban pentru emisiunea de pe Pro TV, faţă de aproape 1,5 milioane în duminica Paştelui.

Vârf urban: 2.325.000 de telespectatori, la 22.37 (rating 23 şi 45,8 cotă de piaţă).

COMERCIAL. Un plus de 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru Românii au talent, comparativ cu ediţia precedentă. La distanţă pe acest target, pe locul doi a fost Kanal D (200.000), iar pe trei Antena 1, cu 167.000 de telespectatori pe segmentul comercial.

Vârf comercial: 1.361.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, la 22.39 (rating 27,1 şi cotă de piaţă 59,2%).

Audienţa posturilor TV vineri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.55), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 3.611.000 19.6 38.5
2 Kanal D 1.059.000 5.7 11.3
3 Antena 1 652.000 3.5 6.9
4 TVR 1 411.000 2.2 4.4
5 Realitatea TV 350.000 1.9 3.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.55), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.838.000 18.2 36.3
2 Kanal D 608.000 6.0 12.0
3 Antena 1 330.000 3.3 6.5
4 Realitatea TV 236.000 2.3 4.7
5 Antena 3 216.000 2.1 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.55), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.080.000 21.5 47.6
2 Kanal D 202.000 4.0 8.9
3 Antena 1 167.000 3.3 7.4
4 Antena Stars 71.000 1.4 3.1
5 Antena 3 55.000 1.1 2.4

Audienţele ediţiilor din acest sezon:

PRIMA EDIŢIE. Cifrele de audienţă ale debutului noului sezon Românii au talent, AICI.

A DOUA EDIŢIE. Românii au talent, audienţe ca la prima ediţie. Cifre de câteva ori mai mari decât locul doi şi vârfuri de peste cinci milioane de români

A TREIA EDIŢIE. Românii au talent, cele mai bune cifre din acest sezon. Antena 1, locul cinci pe naţional cu BD şi Jackie Chan

A PATRA EDIŢIE. Românii au talent, a patra ediţie: peste patru milioane de români, cu 400.000 sub ediţia trecută. Antena 1, cifre de nouă ori mai mici pe interval

A CINCEA EDIŢIE, VINEREA MARE. Romanii au talent, audienţă mai mică în Vinerea Mare: 3,5 milioane de români, cu peste jumătate de milion sub ediţia trecută

A ŞASEA EDIŢIE, DUMINICA PAŞTELUI. Românii au talent ne-a servit de Paşte un show păcătos: imagini repetate cu sâni goi, percuţie la fese şi dansuri lascive. Cu ce audienţe?

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a şasea ediţii Românii au talent

  • Adi Cristescu si Opis band
  • Alexander Badea
  • Alexandr Coicev
  • Burdusel Simona Andreea
  • Cei trei tenori
  • Clubul sportiv Puma
  • Cojocaru Iustin Mirel
  • Cosmin Andrei Bighei
  • Dobasii din Vadu Izei
  • Echipa Bar Smashers
  • Major Office
  • Maria Cristina Girloiu
  • Marian Radu
  • Molnar Vlad
  • Nadejda Anghel
  • Nicolai Puhnoi si Igor Sarbu
  • Razvan Eduard Chiriac
  • Speed cubing
  • Trupa Kid A
  • Viorel Timofti
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Haideti sa va spun parerea mea. Subliniez "parerea mea" deoarece nu tin sa va conving ca am dreptate, pur si simplu va impartasesc o opinie.
    Pana anul acesta, m-am uitat aproape la fiecare editie inregistrata la "Romanii au talent", live-urile si finala "pe sarite". Anul acesta m-am uitat la prima si partial la a 2a editie dupa care am renuntat. Motive:
    -Nu-mi place modul cum este realizata emisiunea. Cadre foarte intunecate, prim planuri hidoase, scenariu incoerent si greseli la montaj (ceva de genul prezentau Iasi si dadeau concurenti de la Cluj).
    -prezentatorii din culise nu mai au haz (scenariu slab);
    -Grefa de juriu nu a prins. Bebe Cotimanis prea serios si parca stingher la fiecare interventie, Raduleasca trece dintr-o extrema in alta, ambele neplacute pentru privitor, doar batul din fundul ei de fosta gimnasta fiind o constanta.
    Concluzie: imi da senzatia de facatura, ceea ce nu se intampla pana acum .
    Nu stiu daca echipa de productie este de vina, dar ceva ar trebui schimbat. La VR au reusit destul de bine sa treaca peste plecarea lui Brenciu (si Chirila a fost stingher la inceput, dar a recuperate rapid), emisiunile sunt mai resusite. La fel si la Master Chef, unde sarcina a fost mai grea avand de inlocuit intregul juriu (desi aici a fost destul de evident scenariul, cine avea un pic de creier stia cine si cu ce produs va castiga, ca prea incercau sa ne convinga la montaj ca omu' nu avea habar de desert)..
    Ei bine, la flagshipu' emisiunilor de divertisment au dat gres.
    din nou, asta-i doar parerea mea.
  • Florin Florin
    am zis eu ca nu se pot duce? emisiunea nu merita numarul de telespectatori pe care il are ( ia uite ce zice postacul). Vocea mi se pare peste. Talentele wow nu prea mai sunt. Daca ar fi existat o concurenta adevarata, emisiunea ar fi scazut mai mult, dar nu are. Telenovela turceasca afecteaza prea putin emisiunea, ceea ce ne aduce la punctul de pornire. Diferenta dintre Romanii au talent si restul e prea mare ca sa ne uitam la concurenta. Este clar ca emisiunea scade pe mana ei si a vremii ( share-ul nu a scazut prea mult). Ba mai mult, fata de ultimile doua editii, emisiunea a urcat. Asa ca tu cum masori ritmul asta? :)) Mai bine nu mai da note si ia manualul cu scaderea si impartirea.
  • andy andy
    Milioanele alea de telespectatori se pot duce asa de usor,cum nici nu iti imagina.Or fi unii care se uita indiferent de ce da pro-ul,da nu toti sunt asa.Nu fi asa de increzator in cifre,ele pot suferii schimbarii dramatice,nu sunt batute in cuie.Deci tot cu 4 ai ramas :))
  • andy andy
    Asa s-a mai spus si cand era pe sfarsite Suleyman si uite ca Tradarea a inlocuit cu succes serialul istoric.Plus ca serialele turcesti sunt abia la inceputul lor pe piata tv din Romania.Vom asista cu siguranta la o crestere a Kanal D ,orice serial turcesc poate ajunge la performanta Inima de Tigan sau Regina.Si serialele alea chiar erau facute amatoriceste pe langa astea turcesti.
  • Florin Florin
    @andy : degeaba incerci. nu reusesti decat sa cazi in cliseul _inteligentilor_ care vine cu postacul atunci cand inteligenta il incurca sa dea un raspuns. :)) cat despre note, intai invata scadea sau inmultirea. cred ca se fac la clasa a treia, daca ai nevoie de un manual. Succes.
  • Iulian Iulian
    Da.. Mihai Bobonete cu show.. El trebuie să înveţe replici să râzi, nu le face pe moment. Ca şi la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" mai amuzantă era Oana Tache decât el.

    Răduleasca şi Cotimanis trebuie înlocuiţi cu Smiley, iar Pavel ar rămâne doar el prezentator.
    Sau cu alte vedete ProTv, că doar sunt. În loc să o plătească pe Răduleasca cu 5.000 pe ediţie(Cum declara ea), mai bine plăteşte pe altcineva mai "acceptabil/ă"
  • Expertul, Expertul,
    @andy, Ai citit audientele? Romanii au talent: 21,5 rating si 47,6% share, pe targetul comercial. Mai sunt 6 episoade din tradarea, iar audientele kanal d vor scadea mult dupa incheierea serialului.
  • Expertul, Expertul,
    Bebe Cotimanis este un actor foarte bun, dar in rolul de jurat la Romanii au talent este slab. Bebe trebuie inlocuit cu Mihai Bobonete, in live-uri sau urmatorul sezon. Cred ca Mihai Bobonete ar face mai mult show, iar audientele ar creste.
  • Expertul, Expertul,
    @Iulian, Scrii doar prostii! Aici ai audientele obtinute de Romanii au talent, in 18 aprilie, 2014. http://www.paginademedia.ro/2014/04/scade-interesul-pentru-galele-romanii-au-talent-trei-milioane-audienta-aproape-la-jumatate-fata-de-recordul-sezonului/ Odata cu trecerea la ora de vara, la sfarsitul lunii martie, consumul TV este mai redus.
  • andy andy
    Postac protevist,stai jos ai luat 4 :))
  • Expertul, Expertul,
    @Allex, Galele incep din 8 mai.
  • mihai mihai
    s-a simtit bine tot prezenta lui base la realitatea. Si cand te gandesti ce mari profesori se cred toti pe acolo in frunte cu rares bogdan si hoanda...dar emisiunile lor sunt zero barat audienta daca nu au un invitat gen basescu. Daca nici asta nu le spune multe...atunci nu stiu cum ar mai putea sa isi dea seama ce nulitati sunt.
  • Allex Allex
    Poate nu e doar vina Mihaelei, formatul are deja cativa ani, nu cred ca mai poate face aceeasi audienta ca la primul sezon...
  • Florin Florin
    Avand in vedere ca emisiunea s-a terminat la 23:55, audientele sunt excelente. Probabil daca se termina la 23:10, sarea de 4 milioane.
  • Florin Florin
    mai invata matematica. vad ca nu ai trecut clasa la scadere. :))

Trimite un comentariu

sus