Skip to main content

BPN a câştigat contul de media al Idea Bank, bancă poloneză recent lansată în România

 
IdeaBank-Pipera-exterior-3
IdeaBank-Pipera-exterior-3

BPN România va gestiona serviciile de media ale Idea Bank (fosta Romanian International Bank - RIB), noua bancă lansată pe piaţă de polonezii de la Getin Holding.

Publicitate

Agenţia de media BPN, parte a grupului Lowe, a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei organizate de Idea Bank la sfârşitul anului trecut, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Agenţia se va ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research şi digital.

„Ne-am dorit un partener altfel, care să rezoneze cu brand-ul Idea::Bank - simplu, clar, deloc sofisticat dar original şi îndrăzneţ. Am găsit în BPN o echipă entuziastă, cu o excelentă expertiză în 360˚ media, creativitate în implementare şi o strategie eficientă şi măsurabilă” declară Ştefania Cristescu, Marketing & PR Director Idea::Bank.

Despre Idea::Bank

Idea::Bank ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii, internet si digital banking. Banca operează cu 35 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Cine e BNP?

Trimite un comentariu

sus